Mamy kotka
-
- Hodowca
- Hodowla: Emerald Mist*PL
- Kontakt:
-
- Aga12
Są już zdjęcia naszego Jeffreya na forum,ale w kąciku hodowcy,hodowla Effendi.Pani Magda była tak miła,że wyręczyła mnie z tej trudnej sztuki umieszczania zdjęć na forum.Tak więc bardzo proszę zerknijcie do zakładki Effendii w kąciku hodowcy tutaj na forum, a zobaczycie jak zaaklimatyzował się kociak w nowym domu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Hodowca
- Hodowla: Effendi * PL
- Kontakt:
- Aga12
No właśnie, nie chcę zapeszać,ale jest dokładnie taki jak sobie wymarzyłam!
Jest bardzo grzeczny,spokojny,ale lubi też pobawić się.Póki co nic nam nie zniszczył,do kuwety trafia celnie,lubi się przytulać,nie jest wybredny przy jedzeniu,nie skacze po stołach i blatach,kable go nie interesują,jeśli drapie to w drapak,a nie w kanapy i fotele.Dużo śpi.Jest czynny między 7:00 a 11:00 i pomiędzy 14:00 a 18:00,z przerwami na krótkie drzemki.Oby tylko zdrowo się chował i nigdy się nie zmienił na gorsze!Amen.

- Nina
Aga- tu super, że to taki grzeczny i ułożony kotek ci się trafił. Ale mam nadzieję że w twoim przypadku: "na gorsze"- nie oznacza oddania kota? I w ogóle co to znaczy: na gorsze? Przecież to żywe zwierzę, a nie pluszak, który ma siedzieć w kacie i ładnie wyglądac, nie brudzić, być "czynny" wtedy kiedy pasuje, a spać wtedy gdy ma nie przeszkadzać ;)
Sorki za mój wpis, ale jestem czujna na takie słowa, mam znajomą, która zakochała się w naszej Belli, sprawiła sobie kota-brytyjczyka i traktuje go jak przedmiot! Albo znajomośc zakończę, albo tą kobietę ubiję , bo nie wytrzymam! ;)
Sorki za mój wpis, ale jestem czujna na takie słowa, mam znajomą, która zakochała się w naszej Belli, sprawiła sobie kota-brytyjczyka i traktuje go jak przedmiot! Albo znajomośc zakończę, albo tą kobietę ubiję , bo nie wytrzymam! ;)