Właśnie, co dziwne, w ogóle nic na nim nie widać, odkurzam, bo po prostu się odkurza, ale absolutnie nie widać na nim żadnej sierści. Wiem, że na pewno tam jest, ale to tylko moje domysły <lol> Bardzo jestem z niego zadowolona.Sonia pisze: jak się taki dywan z takimi długimi nitkami odkurza i czyści z kocich kłaków. Można to przeżyć jakoś, czy bardzo to jest uciążliwe?
BONO BLUE OF BRYTLANDIA* PL
- Małgorzata
- donka
Jakoś tak... nie mogę sobie tego wyobrazić <gwiżdże> <lol>Małgorzata pisze:To jeszcze "kuchennego" muszę sfotografować, myślę, że "łazienny" też może być niczego sobie <lol>donka pisze:A nie mówiłam, "Kot dywanowy" jeszcze ładniejszy <mrgreen>
Tak sobie myślę, że fotki byłyby baardzo pomocne <mrgreen>
- Małgorzata
Odświeżamy wątek, bo zupełnie o nas zapomnicie <diabeł> Ale zarzucimy Was zdjęciami dzisiaj <lol>
Pierwsze zdjęcie bardziej przedstawia przedmiot polowania niż samego myśliwego
To taka gruba, tłusta mucha (Bono takich nie zjada, woli te średniej wielkości <lol> )
A tutaj w swoich ulubionych klapkach...
Sesja poduszkowa:
A tutaj zdjęcie wieczorem przy sztucznym świetle, więc takie brunatne kolory, ale też wklejam, żeby było widać, jak bryś odpoczywa, zajmując środek pokoju <mrgreen>
Chyba na tym zakończę, resztę zdjęć zostawię na później <diabeł>
Pierwsze zdjęcie bardziej przedstawia przedmiot polowania niż samego myśliwego

A tutaj w swoich ulubionych klapkach...

Sesja poduszkowa:

A tutaj zdjęcie wieczorem przy sztucznym świetle, więc takie brunatne kolory, ale też wklejam, żeby było widać, jak bryś odpoczywa, zajmując środek pokoju <mrgreen>

Chyba na tym zakończę, resztę zdjęć zostawię na później <diabeł>
- Małgorzata
- Alicja
- Hodowca
- Hodowla: BRITALISE*PL
- Kontakt:
- Małgorzata