Królowa Coco (?) i cała reszta

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Coco jest przeuroczą kotką <serce>
Ja również jestem jak najbardziej "ZA" popieraniu akcji przede wszystkim uświadamiających ludzi jak to wszystko wygląda :-( . Sama w nich uczestniczyłam i nie wyobrażam sobie, aby tak podle traktować zwierzęta a niestety wiem, jak wygląda transport koni na rzeź. Przede wszystkim zwierzęta być traktowane godnie, bo są istotami żywymi, czują to samo, i tak samo jak ludzie.. Ja również nie potrafię myśleć o koniach jak o "jedzeniu"... Bardzo przepraszam za <offtopic>
Awatar użytkownika
Fili_B

Post autor: Fili_B »

<lol> <rotfl>
powinnam nazwać swój watek - off-topic - ja nie wiem dlaczego ale jakos sama nie potrafię trzymać się jednego tematu <diabeł> może to dlatego, że w rzeczywistości dużo gadam, i jak jestem na forum tysiąc myśli na minute <rotfl> także u mnie każdy <offtopic> jest mile widziany- a królową Coco jakoś przekupię żeby zaakcetowała ten stan rzeczy <gwiżdże>

fajnie bo kicia zmienia się, przychodzi do nas do łózka, śpi z nami- ale raczej tylko drzemki, aktywność przestawiła na czas kiedy jesteśmy z nią w domu - a nie jak kiedyś nocami, bardzo reaguje jak do niej mówię - przychodzi, odpowiada miauczeniem - mój kochany dobry duszek <serce> z lesiem układają sobie relacje- od przyjaznego zainteresowania i łobuzowania razem po prychanie <gwiżdże>
a jak ktoś idzie do łazienki to Coco gdzie by nie spała leci galopem, odbija się od ścian, i juz siedzi w umywalce i każe sobie wodę puszczać <diabeł> wczoraj mieliśmy gości, więc jak szli do łazienki to zamykali za sobą drzwi - ale miauczała i drapała - zła jak osa -jak oni mogli na nią nie poczekać :-x <lol>

czeka nas kolejna 'walka' : odpowiedź od wspólnoty mieszkaniowej <cenzura> nie mamy zgody na zakładanie siatki na balkonie, aaa bo elewacja nowo zrobione -jeszcze rusztowania stoją, aaa bo mieszkanie od frontu... aaa bo my nowi jesteśmy to nie mamy nic do gadania :-x niestety mieszkanko nie jest nasze, tylko wynajem ;-( a właściciel nie chce za nami się wstawić <shock>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Fili_B pisze:<lol> <rotfl>
powinnam nazwać swój watek - off-topic - ja nie wiem dlaczego ale jakos sama nie potrafię trzymać się jednego tematu <diabeł>
z Yamaha możecie sobie podać ręce <lol> rozgadane obie ;-)) rozgadane, w pozytywnym znaczeniu tego słowa :->
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Nowe zdjęcia ślicznej Coco jakieś przed weekendem by się przydały <ok>
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Ale masz w domu agentkę łaziekową ;-))
Nie rozumiem tego zakazu zakładania siatki. Czego to ludzie nie wymyślą.
Awatar użytkownika
Fili_B

foteczki - zrobione dziś telefonem (te w kwiatach) i parę z wczoraj - haha telefonem wyszły lepiej niż moim dziadkiem - aparatem <shock>

Coco ma co podziwiać przez okna, blisko nas jest las, to i sporo ptaszków przelatuje <mrgreen>

Obrazek
Obrazek
Obrazek
moje słoneczko <serce>
Obrazek
uwielbiam ta kicię!! gdybym tylko miała lepszy aparat- to haha <diabeł> pracę bym rzuciła i fotki tylko pstrykała <lol>
Awatar użytkownika
Fili_B

śliczna Coco <oops>
Obrazek
skradła mi serducho <gwiżdże>
Obrazek
zabawa 9aparatem jak zawsze rozmazane :-x )
Obrazek
słomka- kolejna poza śrubkami najlepsza zabawka <diabeł>
Obrazek
Coco- kot łazienkowo-umywalkowy (jakość słaba bo nie mamy okna w łazience)
Obrazek
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Ale jej ładnie w tych kwiatuszkach :kotek:
Awatar użytkownika
Fili_B

i Lesiu z dzisiejszego spaceru jesiennego <tańczy>
Obrazek
Obrazek