ATES :)
- madzialenka06
Re: ATES :)
Oczywiście MISS Monroe skonsultuje to za Twoją sugestią z innym dr ,Pani dr miała tą karmę dostępną u siebie w gabinecie. .. To co napisałaś ,ze niekorzystnie działa na nerki trochę mnie zniesmaczyło teraz i nie wiem co robić nie spodobało mi się to ,że zakazała podawanie czegokolwiek innego poza tą karmą ..tylko pasta odkłaczająca wg niej wchodzi w grę. Nie wiem czy mini kostka z COSMY 100% tuńczyka zaszkodzi ?? Bądź minimalna ilość mięsa surowego ?? Nie wiem co mam myśleć , tak samo sugestia ,że należy kotka odchudzać trochę mnie zniesmaczyła.. Faktycznie jest to duży kot ,ale nie uważam ,że otyły tylko grubej kości waży 6 kg a jego ojciec ważył 9 kg i wcale nie był otyły ...Do tej pory chodziliśmy do tego gabinetu do innej Pani dr , która jest typową specjastką od kotków i tylko nimi się zajmuje ale niestety ta pani jest teraz na macierzyńskim ...później w domu sprawdzę co to za lek został przepisany ..jest to w formie maści i ma być podawane doustnie raz na dobę przez 4 dni ..
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Re: ATES :)
Magda, ja w kwestii leczenia nie pomogę, ale 6 kg dla brytka to niekoniecznie za dużo, tym bardziej jeśli jest dużym kotem o mocnej budowie. Zrób mu zdjęcie z góry, my tu będziemy oceniać, czy mu sterczą kebaby po bokach <mrgreen>