Ale zazdroszczę takiego stadka!! Najbardziej podoba mi się Chanda - śliczna i piękny pychol, myślałam, ze to kocurek na początku. A fuks moze i waży 10,5 kg, przecież wyraźnie widać, że to nie kot a baran...
Ładnie to tak oszukiwać?
A takie legowiska to gdzie kupujesz? Bo ja wszędzie widzę puchate i miękkie, a te się powodzeniem nie cieszą <lol>
W jakim wieku są w ogóle koteczki?
cheshire pisze:Ale zazdroszczę takiego stadka!! Najbardziej podoba mi się Chanda - śliczna i piękny pychol, myślałam, ze to kocurek na początku. A fuks moze i waży 10,5 kg, przecież wyraźnie widać, że to nie kot a baran...
Ładnie to tak oszukiwać?
A takie legowiska to gdzie kupujesz? Bo ja wszędzie widzę puchate i miękkie, a te się powodzeniem nie cieszą <lol>
W jakim wieku są w ogóle koteczki?
Legowisko kupiłam w Animalii, jest z trawy morskiej, Fuks je uwielbia.
Nugat, Fuks i Chanda są prawie w tym samym wieku - 7 lat.
Chmurek ma 5 miesięcy :-)
Witam się u Ciebie:-) Ależ gromadka!! Jeden piękniejszy od drugiego! I mimo, że niebieskie brysie tradycyjną są dla mnie najlepsze na świecie to w tym wypadku...CHMUREK! <zakochana> Co za cudo! Naprawdę chmurka, uwielbiam takie kotki co wyglądają jak wata cukrowa! Zazdroszczę takiej gromadki cudownej:-) Ale sierci to musi u Ciebie być co nie miara, zażywasz już maltpastę? <mrgreen>
yamaha pisze:<lol> Chyba chodzilo o to krysztalowe legowisko <lol>
Czy Fuks lubi sie czesac ?
Nie znosi
Uważa to za torturę, płacze i gryzie. Raz na trzy mieiące jedziemy do weta na czesanko totalne, golimy mu okolice pupy i jest wyczesywany za wszystkie czasy. Ale specjalnie go to nie cieszy.
Monic pisze:Witam się u Ciebie:-) Ależ gromadka!! Jeden piękniejszy od drugiego! I mimo, że niebieskie brysie tradycyjną są dla mnie najlepsze na świecie to w tym wypadku...CHMUREK! <zakochana> Co za cudo! Naprawdę chmurka, uwielbiam takie kotki co wyglądają jak wata cukrowa! Zazdroszczę takiej gromadki cudownej:-) Ale sierci to musi u Ciebie być co nie miara, zażywasz już maltpastę? <mrgreen>
Nawet nie jest tak dramatycznie :-) Ale maltpasta dla mnie to dobry pomysł