Miot Q - Arabica i Fado
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Re: Miot ? - Arabica i Fado
Mago <lol>
-
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
Masz fotki innego kota lh w tym wieku?
z tych zdjec faktycznie wylizana
z tych zdjec faktycznie wylizana
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Hmm po pierwszych fotkach to chciałam napisać, że się czepiasz , ale ostatnie troszkę zbiły mnie z pantałyku i już nie wiem <lol>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Jak dla mnie, Yamaha jest ekspertem w wykrywaniu LH. Ona ma po prostu do tego talent <mrgreen>
Dorszko, przepiękna cała trójka (czy z długim włosem, czy bez) <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Dorszko, przepiękna cała trójka (czy z długim włosem, czy bez) <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
O matulu taka cudna koteńka te kolorki obłędne ,a tu jeszcze prawdziwa czarownica się wyłoniła i czaruje <strach> zaczynam się bać ..................aż strach tu zaglądać...
Trzymam ogromne kciukasy żeby koteczka nie musiała zamieszkać w piwnicy <strach> <strach> <strach> jakby co too ja ją porwę <roll> :->
Trzymam ogromne kciukasy żeby koteczka nie musiała zamieszkać w piwnicy <strach> <strach> <strach> jakby co too ja ją porwę <roll> :->
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Tutaj jest Grace, wiek ten sam:Kamiko pisze:Hmm po pierwszych fotkach to chciałam napisać, że się czepiasz , ale ostatnie troszkę zbiły mnie z pantałyku i już nie wiem <lol>
http://www.forum.agiliscattus.pl/viewto ... &start=130
I dobrze myślałam po przyjeździe, bo pierwsza rzecz, jaką Agnieszce powiedziałam o dziurawce, to że LH chyba, bo futerko jedwabiste, ale mnie zbiła z pantałyku, twierdząc, że na pewno nie, bo taka króciutka była po urodzeniu, że prędzej ta druga, a potem, jak zobaczyłam dziurę na pół szyi, to już na nic nie patrzyłam, tylko na całą kocią anatomię odkrytą jak na wiwisekcji. Zdjęcia są najlepsze do oceny, i gdyby mi ktoś obcy to zdjęcie pokazał, to bym obstawiła LH na pewno. "Ulizane" pyszczki to zawsze najpewniejszy znak, długość futerka nie ma w ogóle znaczenia, na niej na razie króciutkie, krótsze, niż na kremówce. Ale na kremówce zaczyna odstawać, wąsy już nie takie ulizane. Niesamowite, jak na takich maluchach dosłownie z dnia na dzień włos inaczej wygląda <lol>
-
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
no to chyba na nic czarowanie Mago
a szkoda
a szkoda
- yamaha
- Genius Loci
<lol> <lol> <lol>
Zejdz juz do piwnicy, pozamiataj chociaz, Dorszko, zeby kotkom bylo czysciutko <lol> <lol> <lol>
Pokaz dwie pozostale moze, bo przy Dziurawce to juz chyba nawet wielkie modlitwy w samej Notre Dame nie pomoga
Zejdz juz do piwnicy, pozamiataj chociaz, Dorszko, zeby kotkom bylo czysciutko <lol> <lol> <lol>
Pokaz dwie pozostale moze, bo przy Dziurawce to juz chyba nawet wielkie modlitwy w samej Notre Dame nie pomoga
- yamaha
- Genius Loci
- Miss_Monroe
- Moderator
Mago popłakałam się <lol> ! Ufarbuj na szybko Gato i Lunę na czarno! Ponoć czarne koty pomagają <lol> . Ciągle wierzę w SH <ok>