Bulik Misiurno i Marcel Mazuria... trudna męska przyjaźń
- yamaha
- Genius Loci
Re: Mój liliowy skarb
<zakochana> <zakochana> <zakochana> wyciagniete laputy, ah ah ah !
A EGZAMIN NA WLADCE KOTKOWEGO (no ksiazka, co pod nim lezy <lol> ) najwyrazniej juz ma zdany
A EGZAMIN NA WLADCE KOTKOWEGO (no ksiazka, co pod nim lezy <lol> ) najwyrazniej juz ma zdany
-
Egzamin zdany, a jakże! Teraz przyswaja wiedzę z zakresu "Polityka młodego kociego imperatora" i "Władza absolutna - jak dokręcić służbie śrubę aksamitną łapą" :-)
- yamaha
- Genius Loci
- anex
<3 hahaha, Bulik-dominator, od małego. Pamiętam jeszcze z filmików, jak terroryzował rodzeństwo yy..delikatnie zrzucając je z podestu <rotfl>
- dagusia
Ale ładnie rośniemy <zakochana> <zakochana> <zakochana> Za chwilę będzie już roczek a Ty będziesz jeszcze piękniejsza <zakochana> <zakochana>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
<serce> <serce> <serce> Co za cudeńko
I poza na supermena <ok> <ok>
I poza na supermena <ok> <ok>
- oleena
Rośnie jak na drożdżach! Piękny <serce>
-
Przypominamy o sobie wszystkim cioteczkom ;) Niedawno osiągnęliśmy wagę 5,5 kg to postanowiliśmy pokazać trochę ciałka na forum. Zdjęcia nie najlepsze bo jak zawsze z telefonu niestety.
Tu mój bohater na gościnnych świątecznych występach usilnie pilnuje parapetu ale też dzielnie obrzuca podejrzliwym spojrzeniem czającego się 6-latka, który tylko czekał żeby mu okazać nieco miłości
A tu moje odwieczne utrapienie - Bulik jako trzecia para. Walczymy z tym usilnie ale czy są buty czy ich nie ma okupuje ten kąt niestety <zły>
I standardowo na śpiocha
Walka z wiatrakami. czyli Buś Pan Blatu i pierwszy dozorca V RP. Nic się tu bez niego nie może wydarzyć a w szczególności nałożenie jedzenia na talerze, czy to kocie czy ludzkiej służby ...
Pozdrawiam wszystkie forumowe cioteczki i wszystkich futrzastych kolegów i koleżanki.
Tu mój bohater na gościnnych świątecznych występach usilnie pilnuje parapetu ale też dzielnie obrzuca podejrzliwym spojrzeniem czającego się 6-latka, który tylko czekał żeby mu okazać nieco miłości
A tu moje odwieczne utrapienie - Bulik jako trzecia para. Walczymy z tym usilnie ale czy są buty czy ich nie ma okupuje ten kąt niestety <zły>
I standardowo na śpiocha
Walka z wiatrakami. czyli Buś Pan Blatu i pierwszy dozorca V RP. Nic się tu bez niego nie może wydarzyć a w szczególności nałożenie jedzenia na talerze, czy to kocie czy ludzkiej służby ...
Pozdrawiam wszystkie forumowe cioteczki i wszystkich futrzastych kolegów i koleżanki.
- yamaha
- Genius Loci
<zakochana> <zakochana> <zakochana>
No i co tu poczac, jak ja uwazam, ze miedzy tymi butami wlasnie, na wycieraczce, prezentuje sie NAJ NAJ <zakochana> <zakochana>
No i co tu poczac, jak ja uwazam, ze miedzy tymi butami wlasnie, na wycieraczce, prezentuje sie NAJ NAJ <zakochana> <zakochana>
- norka
- Agilisowy Rezydent
rozkoszne "ciałko " <zakochana> <zakochana> <zakochana>