Magdalena pisze:a dziurka jest kropką czy kreską ?
Wiesz, Magda, ja za bardzo chcę zobaczyć, co chcę, dlatego staram się nie nastawiać, i na razie przyjęłam, że nie ma o czym mówić, pierwsza wersja jest prawidłowa, jest chłopak. Wygląda mi to na kropkę, niestety...
Jeszcze z tydzień, i będzie po problemie, wszystko urośnie, będzie czytelne <lol> Na razie wygląda to tak: gdyby ktoś obcy mnie spytał, tak zwyczajnie, dał kociaka, i spytał jak myślisz, jaka płeć, ja podniosłabym ogonek, i powiedziała, że dziewczynka, tak w pierwszym odruchu. Ale jak się pogmera, właśnie żeby zobaczyć kształt "dziurki", to nabiera się wątpliwości, nawet nie z powodu tych baloników, ale właśnie z powodu kształtu i położenia "dziurki", bo ona za wysoko na chłopaka, ale dla dziewczyny też niezupełnie taka, jak być powinna, bo wygląda na okrągłą i jednak odrobinę opuszczoną... Czekoladka nawet nie sprawdzałam przez kilka pierwszych dni, bo u wetki po porodzie, jak oglądałyśmy kociaki, przy czeko obie odłożyłysmy od razu, bez wahania decydując, że chłopak. Zawahałyśmy się tylko przy czarnym. Dopiero jak zrobiłam dla Was zdjęcia, ta głowina mnie zastanowiła, i słodki look, i zajrzałam pod ogon, nie wiem, po co <diabeł>
To teraz sobie wszyscy poczekamy, ale miło mieć tyle wsparcia, a jak sobie pomyslę, ile teraz fajnych dodatkowych tematów rozmów w Waszych domach się pojawiło <lol>