Alvin Montegri*PL
- elsa
Re: Alvin Montegri*PL
Alvinio, ale z ciebie słodziak cudowniasty! <zakochana> <serce> <zakochana> Pańcia rozpieszcza na różne sposoby i widać, że kocio mega szczęśliwy!
Fajowe te drapaki, mnie się podobają! Ja obecnie czekam na wznowienie asortymentu w Cardboart, mają pojawić się nowe rzeczy, już nie mogę się doczekać.
Fajowe te drapaki, mnie się podobają! Ja obecnie czekam na wznowienie asortymentu w Cardboart, mają pojawić się nowe rzeczy, już nie mogę się doczekać.
-
Elsa oj tak tylko troszkę rozpieszcza ... <tańczy>
Teraz bardziej Pancia się stresuje bo w sobotę rusza na tydzień na ferie i już jest cała w nerwach jak opiekunka i Alvin dadzą radę ... <oops>
Teraz bardziej Pancia się stresuje bo w sobotę rusza na tydzień na ferie i już jest cała w nerwach jak opiekunka i Alvin dadzą radę ... <oops>
- Natashas
Alvin jesteś cudnie rozpieszczanym koteczkiem <zakochana>
Super te drapaki może następnym razem skuszę się na coś innego niż na Lui
Super te drapaki może następnym razem skuszę się na coś innego niż na Lui
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ja tam do wagi piórkowej nie należę a często siedzę na vigo, a nawet się zdarzy, że i z kotem <lol>anex pisze:Za to na Vigo a i owszem <roll>Limonka pisze:ale na Lui się nie usiądzie, a kostki z drapaczy podobno dają radę :-)yamaha pisze:<lol> No dobrze Pancia, ze nie zepsulas kotu zabawki obcinajac ! <lol>
<pokłon> Bardzo dziekuje <pokłon>
Na Twoich zdjeciach faktycznie wyglada ladniej
(choc i tak LUI z MyKotty podoba mi sie bardziej )
Chociaż moja waga to raczej waga piórkowa, więc nie wiem, czy jestem miarodajnym testerem...
Jak do tej pory uszczerbku żadnego nie doznał drapak <mrgreen>
- elsa
Na pewno sobie poradzą! Alvinek zostaje w domku, a opiekunka będzie dochodząca?agi777_aa pisze:Elsa oj tak tylko troszkę rozpieszcza ... <tańczy>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Jakie słodkie maleństwo <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
-
Tak, Alvin zostaje w swoim domku a "opiekunka" po pracy będzie przychodziła do niego i zostawała z nim na noc :-) karmiła, sprzątała kuwetę i miziała :-)
Mam nadzieję, że dadzą radę - zarówno jedno jak i drugie i że Alviniasty da radę posiedzieć trochę dłużej sam w domku zanim ona przyjdzie z pracy - może będzie dłużej spał z nudów po prostu...
oby było dobrze!
Co prawda z niego taki tęsknioch, że jak ja wracam z pracy to jak wejdę do domu to przez 15 minut muszę go miziać, drapać, głaskać , nie schodzi mi z kolan opowiada miauczy mizia się wchodzi na mnie - no cuda normalnie
Wasze kociaki też taksie zachowują jak wracacie ?!?
Mam nadzieję, że dadzą radę - zarówno jedno jak i drugie i że Alviniasty da radę posiedzieć trochę dłużej sam w domku zanim ona przyjdzie z pracy - może będzie dłużej spał z nudów po prostu...
oby było dobrze!
Co prawda z niego taki tęsknioch, że jak ja wracam z pracy to jak wejdę do domu to przez 15 minut muszę go miziać, drapać, głaskać , nie schodzi mi z kolan opowiada miauczy mizia się wchodzi na mnie - no cuda normalnie
Wasze kociaki też taksie zachowują jak wracacie ?!?
- elsa
Alvinek będzie u siebie - to najważniejsze! No i służba dochodząca będzie i jeszcze na noc zostająca - nie mam wątpliwości, że oboje świetnie sobie poradzą!
Moja kocia zgraja wita mnie zawsze przy drzwiach Muszę być przy tym bardzo ostrożna, bo jak otworzę je szeroko, to towarzystwo wybiega na korytarz i rozpierzcha każdy w inną stronę <roll> Potem jest nastawianie grzbietów do głaskania i...oczekiwanie na michę 8-)
Słodki Alvinio z tym nakolankowaniem!
Moja kocia zgraja wita mnie zawsze przy drzwiach Muszę być przy tym bardzo ostrożna, bo jak otworzę je szeroko, to towarzystwo wybiega na korytarz i rozpierzcha każdy w inną stronę <roll> Potem jest nastawianie grzbietów do głaskania i...oczekiwanie na michę 8-)
Słodki Alvinio z tym nakolankowaniem!
-
Oj tak Elsa jest cudowny :-)
To Twoje towarzystwo też fajowe :-) rozumiem że sztuk 3 ? <mrgreen>
To Twoje towarzystwo też fajowe :-) rozumiem że sztuk 3 ? <mrgreen>
- elsa
Tak, 3 futerka do głaskania i miziania <zakochana> Każde z nich jest różne, ale cudownie się uzupełniają. Musisz koniecznie sprawdzić jak to jest mieć więcej niż jednego kota! <mrgreen>