Misia i Lola, oraz Boguś, Gabryś*i Leoś
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Orijen podawałam od końca sierpnia ,najpierw po kilka chrupek ,potem 2 części bytowej i 1 nowej ,aż doszłam do samej orijen 21 ,09 była pierwsza luźna kupka ,więc 22 już wet i zmiana karmy na rojal ,teraz jest ok ale ciekawe czy jak odstawimy lek będzie dobrze ,no i chciała bym dawać lepszą karmę niż royal .
- nikaxx
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Dziś w domu sądny dzień ,została znaleziona pchła na Megi więc ...Fiprex w dłoń i do dzieła ,najpierw jednak odcinanie pazurków ,tym zajmuje się mąż więc po kolei cała banda została poddana zabiegowi ,oczywiście najbardziej przeciwna była Misia ,pokazywała nam pięknie uzębienie <lol> ,mam nadzieję że kiedyś to jej przejdzie zawsze po zabiegu jest nagroda
następnie pranie koców i kocyków w automacie ,spryskanie koszy i budek ,a na końcu spryskanie futer ,myślę że zakupię obroże dla Megi o której wspominała Ola ,ostatnio odpchlałam ok 10 .08 więc preparat działa te 6 tyg ,obroża ma być ok 6,7 miesięcy to chyba lepsze rozwiązanie 
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Vanicca
Obroże są naprawdę świetne. My mamy pół hektara ziemi dookoła domu, gdzie pisiaki cały czas biegają, do tego wychodzą na łąkę i raz w tygodniu tata zabiera je na 3-4 h w pole. Żadnych pcheł i kleszczy :-) . Kuzynka ma nowofunlanda i bernardynkę. Za namową mojej mamy też kupiła im po obroży i też ma spokój :-) .jasminka pisze:myślę że zakupię obroże dla Megi o której wspominała Ola ,ostatnio odpchlałam ok 10 .08 więc preparat działa te 6 tyg ,obroża ma być ok 6,7 miesięcy to chyba lepsze rozwiązanie
Lola pełnia zadowolenia <lol>