No z takiej okazji to jak ulał pasowała by fotka Fadosława Wielkiego <mrgreen> Nie żebym tu kogoś naciągała na zdjęcia. To taka myśl mi tylko przeszła przez głowę
Sonia pisze:No z takiej okazji to jak ulał pasowała by fotka Fadosława Wielkiego <mrgreen> Nie żebym tu kogoś naciągała na zdjęcia. To taka myśl mi tylko przeszła przez głowę
Doskonała myśl Soniu <diabeł>
Gnębimy zatem o fotki <mrgreen>
Sonia pisze:No z takiej okazji to jak ulał pasowała by fotka Fadosława Wielkiego <mrgreen> Nie żebym tu kogoś naciągała na zdjęcia. To taka myśl mi tylko przeszła przez głowę
Ja się dołączam <ok>
no i co z tym ojcem "wielka gębą"
Dorszko pokaż pokaż - posadzę przed kompem chłopaków i każe patrzeć i naśladować!!
Macie jedną zaszumioną strasznie, ale go widać. Nie dość, że ciemno dziś we Wrocławiu bardzo, to jeszcze obiekt niewspółpracujący, bo bardzo skupiony na tym, co pod stołem siedziało i odpoczywało <lol>
<strach> przepiękny <shock> taaaka wielka główka <gwiżdże> i to spojrzenie łamacza kocich serc <zakochana>
<ok> <ok>
co się robi Dorszko, żeby kot tak pięknie wyrósł, masz tam jakiś tajny eliksir, czy co?