Dieguś jest przepiękny <zakochana> ogon ma niesamowity, głowa wielka, futerko krótkie <serce>
Według mnie dziewczyny zwracają uwagę nie na to, że on wypadnie przez okno, tylko że się zaklinuje w takim uchylonym oknie, bo np. wsadzi główkę i już nie da rady wyciągnąć, albo jakkolwiek inaczej wpadnie i się sam nie wydostanie, a od szarpania tylko jeszcze sobie zrobi dodatkową krzywdę. Wystarczy zamontowana kratka od góry z zooplusu taka za 15 zł. My mamy i bardzo sobie chwalimy.
Natashas pisze:Dieguś jest przepiękny <zakochana> ogon ma niesamowity, głowa wielka, futerko krótkie <serce>
Według mnie dziewczyny zwracają uwagę nie na to, że on wypadnie przez okno, tylko że się zaklinuje w takim uchylonym oknie, bo np. wsadzi główkę i już nie da rady wyciągnąć, albo jakkolwiek inaczej wpadnie i się sam nie wydostanie, a od szarpania tylko jeszcze sobie zrobi dodatkową krzywdę. Wystarczy zamontowana kratka od góry z zooplusu taka za 15 zł. My mamy i bardzo sobie chwalimy.
Też tak myślę jak pisze Natashas. Była też o tym kilkakrotnie na forum mowa, że moskitiera to nie jest żadne zabezpieczenie okna. Te kratki to naprawdę fajne zabezpieczenie, łatwe do zamontowania i estetyczne - przy białych oknach właściwie niedostrzegalne. Ja również polecam
Tu chodzi o zaklinowanie kota w uchylnie od góry otwieranym oknie. Zwykla moskitiera w niczym nie pomoże, nie jest i nigdy nie będzie ŻADNYM zabezpieczeniem w przypadku posiadania kota. Jedynie chroni przed owadami.
Chwila Waszej nieuwagi i będzie nieszczęście, a nie jesteście w stanie przez cały czas obserwować kota. Wystarczy przejrzeć internet ile było takich przypadków. Odpowiednie zabezpieczenie nie jest ani drogie, ani skomplikowane do zamontowania. Polecam zakupić jak najszybciej >>>