Świetne zdjęcia, a ostatnie wyjątkowo fajne
Eris ♡ Merlin i Morgana ♡
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Eris ♡
Już mi się załadowały. Okazało się, że miałam wczoraj problem z internetem

- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Dzięki Beciu
Potrzymajcie kciuki, bo coś nam od wczoraj męczy Erisię brzuszkowo. Już myślałam, że jej przeszło, bo przez cały dzień było ok, ale teraz znów zwymiotowała kolację i jutro jednak bierzemy ją do weta po pracy. Na szczęście je, zachowuje się w miarę normalnie i poza tymi wymiotami nie wygląda na chorą
Potrzymajcie kciuki, bo coś nam od wczoraj męczy Erisię brzuszkowo. Już myślałam, że jej przeszło, bo przez cały dzień było ok, ale teraz znów zwymiotowała kolację i jutro jednak bierzemy ją do weta po pracy. Na szczęście je, zachowuje się w miarę normalnie i poza tymi wymiotami nie wygląda na chorą
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Erisiu, nie chorujemy
Kciuki za to, żeby wszystko było w porządku

Kciuki za to, żeby wszystko było w porządku
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Chorubsko precz ,trzymam kciuki

- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Erisko, zdrówka koteńko

- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Zdrowiej Erisko

- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Nie chcę zapeszać, ale chyba nie jest źle, bo w nocy Eris polowała na stopy pod kołdrą i ogólnie harcowała po całym domu. Jak ja się ostatnio strułam, to miałam siłę tylko boczki w łóżku zmieniać, więc taka energia to chyba dobry znak? No i apetyt, cały czas normalnie pije i je. Brzuszek macałam i raczej nie boli.
Na wszelki wypadek jednak nie dostała rano mięska na śniadanie, była bardzo oburzona z tego powodu. Do weta i tak pójdzie na wszelki wypadek, bo w sumie w sobotę wieczorem i w nocy kichała, może to gardełko? Dziękujemy za kciuki i prosimy o jeszcze
Na wszelki wypadek jednak nie dostała rano mięska na śniadanie, była bardzo oburzona z tego powodu. Do weta i tak pójdzie na wszelki wypadek, bo w sumie w sobotę wieczorem i w nocy kichała, może to gardełko? Dziękujemy za kciuki i prosimy o jeszcze
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Erisko kciuki za Twoje zdrówko 
- margita
- Agilisowy Rezydent
miejmy nadzieję, że będzie już tylko lepiej ...
harcuj, harcuj i zdrowiej Kotuniu ...
trzymamy kciuki

harcuj, harcuj i zdrowiej Kotuniu ...
trzymamy kciuki
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Po powrocie z pracy znaleźliśmy kolejnego pawika.
Eris dostała dwa zastrzyki, wetka obstawia jakiegoś kłaka giganta. Jutro kontrola, druga dawka leków i ewentualnie badania krwi pod kątem nerek, gdyby jej nie przeszło. Mam nadzieję, że to jednak kłaczek, i że przejdzie.
I musimy kupić jakiś preparat na ząbki, bo pomału się jej kamień na trzonowcach zaczyna robić i dziąsła też lekko podrażnione.
Eris dostała dwa zastrzyki, wetka obstawia jakiegoś kłaka giganta. Jutro kontrola, druga dawka leków i ewentualnie badania krwi pod kątem nerek, gdyby jej nie przeszło. Mam nadzieję, że to jednak kłaczek, i że przejdzie.
I musimy kupić jakiś preparat na ząbki, bo pomału się jej kamień na trzonowcach zaczyna robić i dziąsła też lekko podrażnione.