Ozzy i Iggy
- Renia
Mimbla Fibek też dzisiaj już dziwnie kwiczała.. Mi jedynie przyszło na myśl, że teraz więcej jakoś te ptaszyska nam latają do okien bo liczą na jakieś przysmaki w karmniku i przyłapałam moją kluskę na darciu mordy do okna przez dłuugi czas. Także kto wie, czy Igor też nie uskutecznia śpiewów. Najpierw do ukulturalniasz Brodką, a ten pewnie musi się odchamić jak Ciebie nie ma i drze japkę nucąc Behemota <gwiżdże>
- Monika
- Hodowca
- Kontakt:
- Ania i Krzyś
- Kontakt:
[center]No, no! Gratulujemy awansu! 
[/center]
[center][/center]
[center]||
||
||
\..../
\../
\/
[/center]
[center]
Administratorce <pokłon>
<ok>[/center]
[/center]
[center]
Kod: Zaznacz cały
:mimbla:[center]||
||
||
\..../
\../
\/
[center]
Administratorce <pokłon>
<ok>[/center]
- mimbla
- Kontakt:
Wiecie, jak to zobowiązuje? Nawet nie mogę teraz zmienić koloru włosów... Jestem ikoną...Ania i Krzyś pisze:[center]No, no! Gratulujemy awansu!
[/center]
[center][/center]Kod: Zaznacz cały
:mimbla:
[center]||
||
||
\..../
\../
\/
[/center]
[center]
Administratorce <pokłon>
<ok>[/center]
<rotfl>
- mimbla
- Kontakt:
Moje koty nie lubią tego całego cyrku wokół surowizny. Kupowanie, cięcie, mrożenie, odmrażanie. Nawet potem nie podchodzą do miski z paseczkami mięsa. Moje koty same sobie umieją upolować kurczaka....

To nie tak, że Ozz jest ciapą i frajerem i pozwolił chudzielcowi odebrać sobie łup. Nie- on po prostu woli Britisha RC...

To nie tak, że Ozz jest ciapą i frajerem i pozwolił chudzielcowi odebrać sobie łup. Nie- on po prostu woli Britisha RC...

- mimbla
- Kontakt: