Drapaki

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Lenka bardzo przykre jest to co piszesz ,że firma Hakan w ten sposób niestety nieuczciwy ściąga klientów.
Jeżeli te dodatki miały tylko uatrakcyjnić wygląd drapaka obowiązkiem firmy Hakan było umieszczenie takiej informacji na stronie przedmiotowego drapaka ,a skoro tego nie zrobiono jest to najnormalniejsze oszustwo , najprawdopodobniej dla pana z którym rozmawiałaś jest to normalny codzienny proceder :-x klientów trzeba przecież ściągać najróżniejszymi sposobami bo kasa najważniejsza .

No niestety co Firma Rufiego to Firma Rufiego jest i będzie the best :ok:
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Też tak uważam Daniusiu :-) . Tylko firma Hakan powinna pomyśleć, że w ten sposób nie zyskuje się klientów. Jeśli ktoś mnie się zapyta jakiej firmy kupić drapak to na pewno z czystym sumieniem polecę Rufiego :-) !
Myślę, że Rufi też powinien "opatentować" metkę na drapaku i podobną naklejkę jak ma Hakan różową bo wówczas, osoby, które nie znają drapaków Rufi po tym by je rozpoznawali.
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Z tego co wiem to forum jest podczytywane przez przedstawicieli firmy Hakan , może przez właściciela <mrgreen> , niech sobie poczytają co o nich myslimy :

nieuczciwość ma krótkie nóżki
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Też kiedyś o tym czytałam Danusiu i dlatego Panu przez telefon powiedziałam, że moja opinia i jego sposób rozmowy z klientem znajdzie się opisane na forum Agilis Cattus.
Awatar użytkownika
aneby

Post autor: aneby »

Tak się wyciągam na nowym drapaku ;-))
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Widać zadowolenie <ok> !
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

aneby pisze:Widać nikt im jeszcze nie zrobił afery o niezgodność towaru z umową. Rzecznik Praw Konsumenta na pewno by miał coś do powiedzenia w tej sprawie.
Właśnie pisałam dziś do Rzecznika Praw Konsumenta ale chyba ktoś z firmy Hakan przeczytał moją wiadomość na forum bo z ich strony zniknęła informacja o promocji z oszukanym zdjęciem drapaka <shock> .
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

To są cwaniaki. Na bieżąco tu wszystko podczytują, a potem robią korektę swojej strony. Chyba osoby prowadzące tą firmę nie bardzo dorośli do tej roli.
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Miss_Monroe pisze:(...)ale chyba ktoś z firmy Hakan przeczytał moją wiadomość na forum bo z ich strony zniknęła informacja o promocji z oszukanym zdjęciem drapaka <shock> .
Postępowania tej firmy i ja nie rozumiem. Nie pierwszy to raz, że różne informacje, czy nawet ogłoszone konkursy znikają z ich strony. Nie wiem czy widziałaś ten wątek >>> klik <<<

Generalnie Hakan nie wzbudza zaufania :-(
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Mago widziałam, ale myślałam, że ktoś z pracowników przeczytał to, co klienci piszą o ich firmie i będą starali się poprawić jakość swoich usług :-/ . Widzę, że firma nie przyjmuje negatywnych opiniii i całkowicie je ignoruje. Wielka szkoda, mówię oficjalnie, że NIE polecam nikomu firmy Hakan, chyba, że chce dostać inny towar niż zamawiany i jeszcze zostać wyśmiany przez pracownika <shock> ! Tym bardziej, że umówmy się nie są to tanie, supermarketowe drapaki i po przedstawicielach firmy oczekuje się profesjonalnego podejścia.
Zablokowany