Holly & Bibi Nagada*PL i Lulu Agilis Cattus*PL

Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

A jak stosunki Bibi - Lulu? Coś się zmieniło? :-)
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

Holinka na ostatnim zdjęciu już szykuje łapki do odebrania nagrody <lol>
Szerzej rozstaw łaputki , szerzej <tańczy>
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Dracanka pisze:A jak stosunki Bibi - Lulu? Coś się zmieniło? :-)
:-) Jest znacznie lepiej tzn. Bibucha nie warczy, nie syczy, ale niewątpliwie jest kotką płochliwą. Jak w zabawie coś się przewróci lub zastuka, to w mig zwiewa jakby jej własny ogon płonął. Nawet jeśli poruszam się inaczej niż zwykle - szybciej chodzę, głośniej mówię - oczy jej się robią jakby ducha zobaczyła <lol> Taki to właśnie mój wrażliwiec kochany. Jest też najbardziej do mnie przywiązana, ale tylko na swoich zasadach, stara się wokalnie wymusić ciągłą obecność właśnie przy niej. Tak jakby chciała sobie udowodnić, że jest ważna. Stały scenariusz - idzie do innego pokoju i krzyczy <diabeł> A jeśli jej odpowiem, to już jestem przegrana w tym dialogu <lol> Po prostu wymiękam i idę do niej <diabeł> Wymiziam, przytulę i jak jej już powiem, jak baaardzo ją kocham i że jest cudowna, jest spokój - mogę sobie już iść, bo kotek po raz kolejny się upewnił, że jest kochany <zakochana> Osobowość Lulu pomogła w tej właśnie relacji, bo najprościej ujmując jest pewna siebie :-) Jest najmniej lękliwa, a kiedy trzymam ją na rękach, nie czuję żadnego napięcia, co było dla mnie nowością. Myślałam, że koty naturalnie mają w sobie takie spięcie w ciele, a Lulu jest jakby miękka w mięśniach - cokolwiek robię - tulę, noszę przewieszoną przez ramię, obcinam pazurki, czyszczę pysio - po prostu NO STRES :-) To dużo ułatwia w życiu wspólnym całego stada :-) Myślę,że dobrze się czują wszystkie ze sobą :-)

Tak Bibulek wygląda jak coś "strasznego" usłyszy <lol>
Obrazek

Tak od rana Holly-Travolta tańczy do swojej ulubionej piosenki z "Pulp Fiction" <lol>
Obrazek

A Lulu ma luz <lol>
Obrazek
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Muszę powiedzieć, że cudnie się Twoje dziewczynki dopasowały, każda inny charakter, ale uzupełniają się idealnie. Cieszę się, że Bibulek odnalazła się już w tym trio.
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Śliczna strachliwa Bibulka. Słodkie jest takie dopraszanie się czułości od Pańci <serce>
Holly widzę taneczna bardzo <lol> wie co dobre !!
A Lulu - odważny słodziak !!
Cudowne masz te stadko !! Piękne i kochane ! <zakochana>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

<serce> <serce> <serce>

same pięknoty , te noski i oczki ,a Lulu :mdleje:

:kotek: :kotek: :kotek:
Pola
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Pola »

Piękne trio, każda z panienek ma to "coś" :)
Awatar użytkownika
tymabri
Hodowca
Hodowla: Tymabri*PL
Kontakt:

Post autor: tymabri »

jaka pięknie wyluzowana dziewczynka, hehehe.. <serce>
Awatar użytkownika
Angee

Post autor: Angee »

Cudowne są Bartolko Twoje trzy dziewczyny <zakochana> Trzy kocie muzy... dla nich i o nich można tworzyć sztukę <zakochana> Za sprawą tych niezwykle urodziwych kotek i Twoich przepięknych zdjęć w Waszym temacie jest tak bajkowo <zakochana> Po prostu odpływam .... i marzyć chcę .... <zakochana>

Jak czytałam to, co napisałaś o Lulaczku, to tak jakbym czytała o swoim Felku - EVERY TIME NO STRES <lol> Widać te typy tak mają <lol>

Pozdrawiam
kotku

Post autor: kotku »

Świetnie się te Twoje kocinki komponują ze sobą i uzupełniają. <serce>
Piękne zdjęcia im robisz, widać, że są kochane i szczęśliwe w swoim domku.
Dużo, dużo głasków i czekam na kolejne fotorelacje bo są świetne! :kotek:
ODPOWIEDZ