Asia to jest regularne Fiu Bździu w głowie <lol> !asiunia0312 pisze:yamaha pisze:No i co z tego ze mi sie Bronus bardzo podoba <zakochana>
<lol>
[url=http://img207.imageshack.us/img207/7029/iwxma1.jpg]Obrazek[/URL]
Uploaded with ImageShack.us![]()
![]()
Yamaha nie mogę z Twoich wygłupów. Ty zawsze masz taki dobry humor? <pokłon>
PS. Przeróbka fenomenalna
Mój Brono i nasza Izar od Tymabri*PL
- Miss_Monroe
- Moderator
- margita
- Agilisowy Rezydent
ale niespodzianka .... <serce> <serce> <serce>
no zdjęcie cudowne ... <mrgreen>
chyba sobie wydrukuję i na ścianie powieszę ...
bardzo dziękujemy Yamaha ...
a z kociego frontu:
koty coraz bardziej się tolerują, coraz swobodniej koło siebie przechodzą, chociaz zapasy Bronka 1 x dziennie niestety obowiązkowo ...
ale syczenia i burczenia ze strony Izar coraz mniej ... już bardzo rzadko je słychac ...
natomiast fajne jest to, że jak Izkę wezmę na ręce i pod nos Bronkowi podstawię - to ona już nie syczy, a Bronuś ją czule wącha i liże po pysiu ... <klaszcze>
co nie oznacza, że jak zaczyna skakac jak koza to dalej za nią biega i łapą strzela ...
a jeśli chodzi o zabawę ... to hitem jest tunel z zooplusa - Izar świetnie się w nim bawi a i wszyscy mają ubaw jak to oglądają ... <lol> nawet Bronek <mrgreen>
no zdjęcie cudowne ... <mrgreen>
chyba sobie wydrukuję i na ścianie powieszę ...
bardzo dziękujemy Yamaha ...
a z kociego frontu:
koty coraz bardziej się tolerują, coraz swobodniej koło siebie przechodzą, chociaz zapasy Bronka 1 x dziennie niestety obowiązkowo ...
ale syczenia i burczenia ze strony Izar coraz mniej ... już bardzo rzadko je słychac ...
natomiast fajne jest to, że jak Izkę wezmę na ręce i pod nos Bronkowi podstawię - to ona już nie syczy, a Bronuś ją czule wącha i liże po pysiu ... <klaszcze>
co nie oznacza, że jak zaczyna skakac jak koza to dalej za nią biega i łapą strzela ...
a jeśli chodzi o zabawę ... to hitem jest tunel z zooplusa - Izar świetnie się w nim bawi a i wszyscy mają ubaw jak to oglądają ... <lol> nawet Bronek <mrgreen>
- Miss_Monroe
- Moderator
- margita
- Agilisowy Rezydent
ten tunelMiss_Monroe pisze:Ohhhh jej Bronuś całuje Izarusie <zakochana> . Margi zrób koniecznie zdjęcie ich "scenie miłosnej" <lol> ! Właśnie na forum dużo o tych tunelach z zooplusa się pisze, o jaki chodzi dokładnie? Może mojemu śmierdzącemu leniowi bym go kupiła, to by się ruszył w końcu?
http://www.zooplus.pl/shop/koty/zabawki ... ota/162912
ale Bronek się do niego nie mieści, tylko go wącha ...
natomiast Izar szaleje, uwielbia go, rzuca się do środka, wyskakuje jak torpeda, turla się w nim ... wszyscy łącznie z Bronkiem mamy na co patrzec ... <mrgreen> on jeszcze tak fajnie szeleści ...
- Miss_Monroe
- Moderator