Naprawdę dopiero kot pokazuje nam co lubi.
Czasem szkoda kasy na nasze wyobrażenia o kocich wygodach <mrgreen> u mnie kocurek pokazał dopiero co lubi i trzeba było zmodyfikować jego drapak ,a i tak gdybym teraz kupowała kupiłabym zupełnie co innego.
Podobnie Kala niby lubi swój drapak ale i tak jak będę przy większej kasie będę chciała go trochę przerobić ( kupić dodatkowe elementy u Rufiego i powymieniać co nieco).
Dlatego ja proponuje poczekać na kotka i poobserwować jego priorytety <mrgreen>
witajcie,
był ktoś na wystawie w Gromadzie w Warszawie i kupił sobie ładny drapak Rufiego? ;)
podobno można go wtedy kupić taniej... ale tak naprawdę ile taniej, orientujecie się?
buźka
adabellqa pisze:witajcie,
był ktoś na wystawie w Gromadzie w Warszawie i kupił sobie ładny drapak Rufiego? ;)
podobno można go wtedy kupić taniej... ale tak naprawdę ile taniej, orientujecie się?
buźka
Ja kupowałam w Gromadzie drapak Rufieko i ten konkretny model kosztował bodajże 250 zł taniej niż na ich stronie .
Coś mi się przypomina , że chyba powiedziano mi , ze na wystawie maja 10 % niższe ceny.
Można też gdy wiemy, że stoisko Rufiego będzie na wystawie, na którą się wybieramy umówić się na odbiór wcześniej zamówionego drapaka i wtedy też jest 10% taniej.
Bentley w drapaku od Rufiego ma najgrubsze słupy i jest zadowolony. Wydaje mi sie, ze nie chodzi tyle o ich grubość ale o wysokość i możliwość wyciągania sie na słupie przez kota .