Megi i Fibi :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Reniaaaa! Iggy nie podąża ślepo za szybko uczącą się Fibi. On ma swoje ścieżki. Dzisiaj nauczył się czegoś nowego i nie jest to okładanie po gębie. Ale i tak jestem zdruzgotanaaaaaa. Niech one przestaną kombinować te F-koty! Obrazek
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

Co takiego? Poza byciem słodkim do nieprzytomności <lol>
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

My z powodu zarazka poznańskiego od kilku dni nie rozstajemy się z pudełkami chusteczek, czasem nasze nosy korzystają też z papieru toaletowego w łazience. I te białe papierki tak mu sie opatrzyły chyba, że dzisiaj padłam na biust jak zobaczyłam, jak paraduje z rolką papieru w zębach, zanosi do swojego pudełka i morduje, gryzie, drze i kopie! Przede wszystkim- jak on to zdejmuje ze ściany? I co mu strzeliło do glowy? Mieszka u nas prawie 2 lata i nigdy czegoś takiego nie robił...
Awatar użytkownika
Renia

<shock>
Awatar użytkownika
Rurka87

Post autor: Rurka87 »

hehe, słodka zemsta na papierze.. :D:D kociak obronny.. :D
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

:haha: Też się chciał papierkami pobawić, skoro Ty się możesz nimi okładać w łóżku. Wreszcie wyszła na wierzch inteligencja Igora :kotek:
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Anka »

może zostawiacie zużyte gdzie popadnie i biedny Igor postanowił zrobic z tym porzadek, skoro zwracanie uwagi nie pomogło? Co biedny miał robic? Miotła taaaka duża, odkurzacz strasznie warczy, a Igi taki malutki kotecek. Postanowił zniszczyc problem u źródła. Ot i wszystko
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Dobra- Renia, to teraz zapytaj Fibi, co wymyśli następnego... :pity:
Awatar użytkownika
Renia

Ja nie muszę pytać, obecnie robi mi przedświąteczne porządki. Przedziurkowała mi nowiutkie worki próżniowe... Przez to musiałam podjąć zdecydowanie bardziej radykalną selekcję. Pozbawiła mnie złudzeń, że kiedykolwiek wejdę jeszcze w rozmiar M <lol>

Z nowości jest również wypychanie szuflad od drugiej strony, bo później do nich wleźć i również porzadkować <mrgreen>
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

mimbla pisze:My z powodu zarazka poznańskiego od kilku dni nie rozstajemy się z pudełkami chusteczek, czasem nasze nosy korzystają też z papieru toaletowego w łazience. I te białe papierki tak mu sie opatrzyły chyba, że dzisiaj padłam na biust jak zobaczyłam, jak paraduje z rolką papieru w zębach, zanosi do swojego pudełka i morduje, gryzie, drze i kopie! Przede wszystkim- jak on to zdejmuje ze ściany? I co mu strzeliło do glowy? Mieszka u nas prawie 2 lata i nigdy czegoś takiego nie robił...
Marta przygotuj się na TO
Zablokowany