Megi i Fibi :)
- mimbla
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
My z powodu zarazka poznańskiego od kilku dni nie rozstajemy się z pudełkami chusteczek, czasem nasze nosy korzystają też z papieru toaletowego w łazience. I te białe papierki tak mu sie opatrzyły chyba, że dzisiaj padłam na biust jak zobaczyłam, jak paraduje z rolką papieru w zębach, zanosi do swojego pudełka i morduje, gryzie, drze i kopie! Przede wszystkim- jak on to zdejmuje ze ściany? I co mu strzeliło do glowy? Mieszka u nas prawie 2 lata i nigdy czegoś takiego nie robił...
- Anka
- Agilisowy Rezydent
- mimbla
- Kontakt:
- Renia
Ja nie muszę pytać, obecnie robi mi przedświąteczne porządki. Przedziurkowała mi nowiutkie worki próżniowe... Przez to musiałam podjąć zdecydowanie bardziej radykalną selekcję. Pozbawiła mnie złudzeń, że kiedykolwiek wejdę jeszcze w rozmiar M <lol>
Z nowości jest również wypychanie szuflad od drugiej strony, bo później do nich wleźć i również porzadkować <mrgreen>
Z nowości jest również wypychanie szuflad od drugiej strony, bo później do nich wleźć i również porzadkować <mrgreen>
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
Marta przygotuj się na TOmimbla pisze:My z powodu zarazka poznańskiego od kilku dni nie rozstajemy się z pudełkami chusteczek, czasem nasze nosy korzystają też z papieru toaletowego w łazience. I te białe papierki tak mu sie opatrzyły chyba, że dzisiaj padłam na biust jak zobaczyłam, jak paraduje z rolką papieru w zębach, zanosi do swojego pudełka i morduje, gryzie, drze i kopie! Przede wszystkim- jak on to zdejmuje ze ściany? I co mu strzeliło do glowy? Mieszka u nas prawie 2 lata i nigdy czegoś takiego nie robił...