Jotka Agilis Cattus*PL
- Bartolka
- mevik
Dziękujemy za miłe słowa :-)
A Jotella rzeczywiście waży niczego sobie. Nawet poszłyśmy w tej sprawie do naszej pani weterynarz, bo Jotki brzuszek to już jakby do kolan sięgał , ale ona powiedziała, że tak ma być ! No i nie wiem, co o tym sądzić bo Jotka wciąż rośnie <lol> Czy ograniczać jej chrupki, które wcina na okrągło?? Mokre raczej delektuje i to tylko ok pół puszeczki dziennie, a surowe mięsko jest ostatnio zupełnie bee...
A Jotella rzeczywiście waży niczego sobie. Nawet poszłyśmy w tej sprawie do naszej pani weterynarz, bo Jotki brzuszek to już jakby do kolan sięgał , ale ona powiedziała, że tak ma być ! No i nie wiem, co o tym sądzić bo Jotka wciąż rośnie <lol> Czy ograniczać jej chrupki, które wcina na okrągło?? Mokre raczej delektuje i to tylko ok pół puszeczki dziennie, a surowe mięsko jest ostatnio zupełnie bee...
- Agnieszka7714
- mevik
To małe zawiniątko w łóżeczku to nasza druga kochana córeczka Kaja :-)Bartolka pisze:Ewa :-) Tak się przyglądam zdjęciu Dziecinki i zastanawiam się czy macie Córeczkę czy Synka... :-)
A jak Jotka przyjęła nową sutuację w domu?
I jak kiedyś zdecydujemy się znowu na zakup czworonoga, to też będzie to kotka - mój mąż ciągle powtarza, że kocur w domu ma być jeden (czyli on haha).
A jeżeli chodzi o Joteczkę, to niby wszystko dobrze w stosunku do dziecka, choć zauważam już typowe oznaki zazdrości, np. zaczęła mi wskakiwać na kolana, kiedy tylko się da tzn. jak nie trzymam malutkiej i niestety zaczęło się posikiwanie... Rozmawiałam już z Dorszką o tym problemie i na razie zbadam jej mocz, a dopiero potem będę wiązać to z oznakami zazdrości. Poza tym to Jotka zachowuje się trochę śmiesznie: podchodzi często do Kai i ją wącha, ale wystarczy, że mała kichnie czy poruszy gwałtowniej rączką - Jotka już ucieka i się chowa, a potem znowu przychodzi i wącha <lol> No i oczywiście wszędzie wchodzi - do wózka, leżaczka, a nawet w nocy zajmuje mój fotel, w którym karmię dziecko - polubiła nowe miejscóweczki :-)
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
-
- Hodowca
- Kontakt: