Maximus
-
- Kontakt:
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- MartaNys
- Hodowca
- Hodowla: S*BriSavanti's
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Właśnie Maximusek jeszcze nie, zaraz muszę go dorwać i przygotować jego toaletę 
Poza tym jego ekwipunek przygotowany. Już go obwąchał, tzn. tobołki wraz z karetą
Dzięki serdeczne za pamięć o nas.
Liczę na nasze spotkanie. Przyjdź , porobisz trochę zdjęć dla wprawy przed swoim nabytkiem
Prosimy o trzymanie kciuków pamiętających o nas zawsze forumowiczach, są potrzebne

Poza tym jego ekwipunek przygotowany. Już go obwąchał, tzn. tobołki wraz z karetą

Dzięki serdeczne za pamięć o nas.
Liczę na nasze spotkanie. Przyjdź , porobisz trochę zdjęć dla wprawy przed swoim nabytkiem

Prosimy o trzymanie kciuków pamiętających o nas zawsze forumowiczach, są potrzebne

- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dziękuję serdecznie za kciuki 
Wróciliśmy z wystawy. Dostaliśmy to po co pojechaliśmy CAP - trzeci już i mam w domu Premiora!
Teraz mam już 3 championy w domu do kompletu
Żadne z moich zwierzaków nie czuje się wyróżnione w tytułach 
Nom Bis nie dostaliśmy - dawali medale "złote" - przegraliśmy z białym starszym o rok od Maxia kotem. Sędzina wyszła z założenia ze młody ma jeszcze czas
Oczywiście gratulowałam zwycięstwa konkurencji.
Jutro będzie lepiej
Wystawa była duża, stoiska obleciałam kilka razy, było co oglądać w kazdej dziedzinie kociej np. jedzonko -kupiłam kilka puszek Animondy i drapaki od Rufiego przykuły moja uwagę
kupiłam piękne koralowe pióro strusie dla Maxa, ale je trochę olał, kupiłam mu tez dużą myszę z kocimiętką. Przy niedawnej dostawie Animalii kupiłam mu 15 piłek, wiec na razie nie kupowałam następnych 
Dobrze zorganizowana wystawa, podobało mi się.
Maxi mnie zaskoczył na stoliku sędziowskim. Sędziowała nas mila pani z Norwegii.
Maxi ułożył się na stole miedzy jej ramionami podczas kiedy sędzina wypisywała ocenę!
Zawsze zazdrościłam innym ze ich koty takie kontaktowe do obcych i tak leżą na stoliku sędziowskim, a tu proszę prezent od Maxa na walentynki dla panci
, ...mój Max podlizuchem 
To się nazywa podejście do kota - mam na myśli te sędzinę.
Mam zdjęcia mojego wazeliniarza. Przejrzę je, mam nadzieje ze są wyraźne i wstawię później.

Wróciliśmy z wystawy. Dostaliśmy to po co pojechaliśmy CAP - trzeci już i mam w domu Premiora!

Teraz mam już 3 championy w domu do kompletu

Nom Bis nie dostaliśmy - dawali medale "złote" - przegraliśmy z białym starszym o rok od Maxia kotem. Sędzina wyszła z założenia ze młody ma jeszcze czas

Oczywiście gratulowałam zwycięstwa konkurencji.
Jutro będzie lepiej

Wystawa była duża, stoiska obleciałam kilka razy, było co oglądać w kazdej dziedzinie kociej np. jedzonko -kupiłam kilka puszek Animondy i drapaki od Rufiego przykuły moja uwagę

Dobrze zorganizowana wystawa, podobało mi się.
Maxi mnie zaskoczył na stoliku sędziowskim. Sędziowała nas mila pani z Norwegii.
Maxi ułożył się na stole miedzy jej ramionami podczas kiedy sędzina wypisywała ocenę!
Zawsze zazdrościłam innym ze ich koty takie kontaktowe do obcych i tak leżą na stoliku sędziowskim, a tu proszę prezent od Maxa na walentynki dla panci

To się nazywa podejście do kota - mam na myśli te sędzinę.
Mam zdjęcia mojego wazeliniarza. Przejrzę je, mam nadzieje ze są wyraźne i wstawię później.
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
-
- Kontakt: