Jak już pisałam na ogłoszeniowym wątku, wczoraj dotarło do nas legowisko Reni :-)
Aleeeee, zainteresowanie było krótkie

Jakość kamerki internetowej :->

Chyba będę musiała wypróbować ten pomysł <rotfl>Agnieszka7714 pisze:No to posłanko na mamusię i chłopak hyc do niego <lol> . Miziak przesłodki
Hmm, Diesel od początku był kotem-kumplem, ja tylko pojawił się u mnie w domu, obwąchał każdy kąt, zupełnie bezstresowo, po czym zajął miejsce na fotelu i poszedł spaćMaTosia pisze:no jak ja ci zazdroszczę nawet sobie nie wyobrażaszTosia od początku trzyma dystans śpi owszem czasami ze mną ale w bezpiecznej odległości najlepiej w nogach, podczas dnia przychodzi na sofę obok mnie ale nie można jej dotknąć bo odrazu wycofuje się na bocianie gniazdo na drapaku a ja chcę tak jak u Ciebie żeby uwaliła się na mnie w nocy i tak spała, jest taka kochana ale bardzo niedotykalska jak udało Ci się osiągnąć tak super efekty? coraz bardziej dociera do mnie że moja Tosia jest z tych brytyjczyków które trzymają się na dystans niby są a ciągle z boku, mam nadzieję że po sterylizacji coś się zmieni że będzie bardziej przylepna