Poznajcie Diesla ;)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
monika§

Post autor: monika§ »

Dziękujemy, dziękujemy :-) :kwiatek:

Jak już pisałam na ogłoszeniowym wątku, wczoraj dotarło do nas legowisko Reni :-)

Aleeeee, zainteresowanie było krótkie :-( mój kocurro to straszny maminsynek, najlepiej mu z mamusią <roll> (nie to żebym narzekała :-D , jednak liczę, że w końcu dorośnie i zacznie sadzać swoją dupeczkę w tym cudeńku :hammer: ) :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jakość kamerki internetowej :->
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

wszędzie dobrze, jednak...przy Pańci najlepiej ;-))
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

No to posłanko na mamusię i chłopak hyc do niego <lol> . Miziak przesłodki :kotek:
Awatar użytkownika
MaTosia
Hodowla: IDOL*PL

Post autor: MaTosia »

no jak ja ci zazdroszczę nawet sobie nie wyobrażasz ;-( Tosia od początku trzyma dystans śpi owszem czasami ze mną ale w bezpiecznej odległości najlepiej w nogach, podczas dnia przychodzi na sofę obok mnie ale nie można jej dotknąć bo odrazu wycofuje się na bocianie gniazdo na drapaku a ja chcę tak jak u Ciebie żeby uwaliła się na mnie w nocy i tak spała, jest taka kochana ale bardzo niedotykalska jak udało Ci się osiągnąć tak super efekty? coraz bardziej dociera do mnie że moja Tosia jest z tych brytyjczyków które trzymają się na dystans niby są a ciągle z boku, mam nadzieję że po sterylizacji coś się zmieni że będzie bardziej przylepna
monika§

Post autor: monika§ »

Agnieszka7714 pisze:No to posłanko na mamusię i chłopak hyc do niego <lol> . Miziak przesłodki :kotek:
Chyba będę musiała wypróbować ten pomysł <rotfl> :ok:
MaTosia pisze:no jak ja ci zazdroszczę nawet sobie nie wyobrażasz ;-( Tosia od początku trzyma dystans śpi owszem czasami ze mną ale w bezpiecznej odległości najlepiej w nogach, podczas dnia przychodzi na sofę obok mnie ale nie można jej dotknąć bo odrazu wycofuje się na bocianie gniazdo na drapaku a ja chcę tak jak u Ciebie żeby uwaliła się na mnie w nocy i tak spała, jest taka kochana ale bardzo niedotykalska jak udało Ci się osiągnąć tak super efekty? coraz bardziej dociera do mnie że moja Tosia jest z tych brytyjczyków które trzymają się na dystans niby są a ciągle z boku, mam nadzieję że po sterylizacji coś się zmieni że będzie bardziej przylepna
Hmm, Diesel od początku był kotem-kumplem, ja tylko pojawił się u mnie w domu, obwąchał każdy kąt, zupełnie bezstresowo, po czym zajął miejsce na fotelu i poszedł spać ;-))
Towarzyszy każdemu wszędzie, nie lubi siedzieć sam w danym pomieszczeniu.
A że jest taki miziasty? Nie wiem, może dlatego, że jak tylko mogę to biorę go na ręce, całuję itp :-> (tego brania na ręce to nie zawsze chce, jak się chce bawić, to zaraz zwiewa)
No ale wydaje mi się, że już taki jest po prostu, przytulasek :-)
Choć też są opinie, że kobietki są bardziej humorzaste, a panowie są większymi przylepami, może o to chodzi?
W każdym razie trzymam kciuki żeby Twoja koteczka stała się większą przytulanką ;-))
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Super przytulasek. jakbym widziała moją Lunię <zakochana>
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

wow co za przytulak!!!!
kotku

Post autor: kotku »

Ale Wam przytulnie <zakochana> Fajnie tak móc się wtulić w ukochane futerko. MaTosia nic się nie martw, czytałam już w różnych wątkach, że koty mogą z czasem stać się bardziej przylepne.
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Ale zazdroszczę takiego naczłowiecznego kociaka :kotek:
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Disel rzep <lol> , super miziak.
Zablokowany