Armani :)
- norka
- Agilisowy Rezydent
Re: Armani :)
Dziękuję Dziewczyny :-)
jest to moje kociszcze przepiękne i zachwycające <zakochana> <serce> <zakochana> i nie ma człowiek , który by się w nim nie zakochał od pierwszego wejrzenia :-) bo nie dość że przepiękny to na dodatek ma cudowne , bardzo przyjacielskie usposobienie :-) potrafi każdego zauroczyć <mrgreen> <mrgreen>
jest to moje kociszcze przepiękne i zachwycające <zakochana> <serce> <zakochana> i nie ma człowiek , który by się w nim nie zakochał od pierwszego wejrzenia :-) bo nie dość że przepiękny to na dodatek ma cudowne , bardzo przyjacielskie usposobienie :-) potrafi każdego zauroczyć <mrgreen> <mrgreen>
- Ballofhappiness
Pozwólcie, że i ja się jeszcze przywitam. Witaj Armani <zakochana> .
Dziecko me odchowane to i mogę w spokoju zapoznawać się z kolejnymi wątkami forum. <lol>
Norko, Twój Armani jest przeuroczy... <serce>
A i widzę, że mocno rozpieszczany. <mrgreen>
Dziecko me odchowane to i mogę w spokoju zapoznawać się z kolejnymi wątkami forum. <lol>
Norko, Twój Armani jest przeuroczy... <serce>
A i widzę, że mocno rozpieszczany. <mrgreen>
- norka
- Agilisowy Rezydent
Dziękujemy za odwiedziny
oj jest Armilek rozpieszczany i kochany przez nas baaaaardzo <serce> <serce> <serce>
oj jest Armilek rozpieszczany i kochany przez nas baaaaardzo <serce> <serce> <serce>
- norka
- Agilisowy Rezydent
tu Armani wygląda jak małe kocię.... :-)
ale to tylko pozory , bo Armilek to już całkiem duży kotek :-) na dodatek śpiący królewicz <mrgreen>
i żeby nie było że Armani tylko śpi i śpi... <mrgreen> chłopak interesuje się piłką nożną :-) co mnie nie dziwi bo jego hodowlany "tata" jest trenerem młodych piłkarzy :-)
ej....nie było spalonego <lol>
a to zdjęcia sprzed chwili...chciałam Wam pokazać jak rośnie Armilkowi kryza , jeszcze nie duża ale...już są piękne początki :-) :-) <serce> <serce> <serce>
<serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
ach i jeszcze chciałam dodać że Armani jest regularnie czesany... <mrgreen> czego na zdjęciach nie widać bo jeszcze regularniej niż czesanie odbywa się u nas tarmoszenie i całowanie brzuszka <lol> <lol> <lol>
ale to tylko pozory , bo Armilek to już całkiem duży kotek :-) na dodatek śpiący królewicz <mrgreen>
i żeby nie było że Armani tylko śpi i śpi... <mrgreen> chłopak interesuje się piłką nożną :-) co mnie nie dziwi bo jego hodowlany "tata" jest trenerem młodych piłkarzy :-)
ej....nie było spalonego <lol>
a to zdjęcia sprzed chwili...chciałam Wam pokazać jak rośnie Armilkowi kryza , jeszcze nie duża ale...już są piękne początki :-) :-) <serce> <serce> <serce>
<serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
ach i jeszcze chciałam dodać że Armani jest regularnie czesany... <mrgreen> czego na zdjęciach nie widać bo jeszcze regularniej niż czesanie odbywa się u nas tarmoszenie i całowanie brzuszka <lol> <lol> <lol>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Śliczny z tymi błękitnymi oczkami <zakochana> I mam wrażenie, że ze zdjęcia na zdjęcie panicz jest coraz większy
- yamaha
- Genius Loci
<zakochana> <zakochana> <zakochana> Sliczny jest
- Ballofhappiness
Też by chciała całować brzuszek, ale mogę tylko podstępem jak mój Faduś śpi
Piękne masz to futro <serce>, w tunelu jaki malusi chłopczyk jeszcze
Piękne masz to futro <serce>, w tunelu jaki malusi chłopczyk jeszcze
- fado123
- Agilisowy Rezydent