Huckelberry - Luludi*Pl

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Matyldonka »

Ostatnio wyjeżdzalismy z kotkiem na dwa dni. W samochodzie spędzilismy parę godzin. Okazało sie, że Śpioszek uwielbia jazdę samochodem i nie przejmuje sie tym, ze silnik głosny, że muzyka gra, że coś sie rusza za oknem etc. Natomiast jego kuweta (zawsze zabieram tę z której korzysta w domu), nie została odwiedzona ani razu i było dobrze.
Swoją drogą to ile godzin kot jest w stanie wytrzymać bez zalatwiania swoich potrzeb?
Przyznam szczerze, ze to ja sie bardziej stresowałam całą podróżą niz on :-)
Również życze szczesliwej podrózy i poproszę o relację jak juz bedziecie razem :kotek: Ale fajnie, bardzo sie cieszę, ze to juz niedługo <klaszcze>
Awatar użytkownika
Paulina

Post autor: Paulina »

Pani z hodowli ostatecznie potwierdziła decyzję odbioru kociaka :))) <klaszcze>

Dzisiaj prawie nic nie spałam, czyli wasze proroctwa się sprawdziły <mrgreen>

o 17 wyjeżdzam do Torunia więc relacje zdam dopiero po powrocie w sobotę <tańczy>
Awatar użytkownika
artur
Hodowca
Hodowla: Debricon*PL
Kontakt:

Post autor: artur »

Jeśli chodzi o podróż z Siedlec to przerabiałem to przy poprzednim miocie. Miałem takie same obawy związane z podróżą. Czy Guessia wytrzyma w transporterze, czy nie będzie potrzebowała kuwety, czy nie będzie chciała pić itd. Przed wyjazdem kotek zjadł, napił się, tansporter na wszelki wypadek miałem wyłożony podkładem dla małych dzieciaków, drugi miałem w zapasie. Na początku podróży (jakieś 2 godzinki) Guess była baardzo rozmowna, nawoływała i żaliła się dlaczego ja zabrałem:), później poszła spać. Podróż trwała około 6 godzin, bez większych sensacji. Mam nadzieję że Wasz kotek też tak dobrze zniesie podróz do nowego domu.
Awatar użytkownika
Paulina

no miejmy nadzieję, że tak będzie:) na wszelki wypadek wezmę kartonik z żwirkiem:)

Trzymajcie kciuki <!>
Awatar użytkownika
Monika
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Monika »

To trzymamy :ok:
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Matyldonka »

Chyba ja jedna nie moge doczekać sie relacji z podrózy po kotka :-D
Jestescie juz razem? Jak mineła podróz?
Awatar użytkownika
bea

Post autor: bea »

zwirek wez nasz jak go odbieralismy siusial i kupcial w podrozy :) to czekamy :)
Awatar użytkownika
gosiaczek8807

Post autor: gosiaczek8807 »

Haha, co Wy? Przecież teraz to na pewno nikt nie ma czasu do komputera przysiąść. <lol>
Obserwacja, czuwanie, ile to czasu zajmuje <mrgreen>
Awatar użytkownika
Paulina

ZNOWU skasował mi całą dluuugą wypowiedz <lol> chyba mam się nim zając a nie pisać :) właśnie zakopuje swoje siuśki :) podróz mineła b.dobrze kotek troche popłakał ale potem go wziełam na kolana i zasnął :) w domu wszystko przejrzał gdzie wejsc itd. duuuzo sie bawił. w nocy poskakał po mnie troche a potem polozyl sie przy moim boku i zasnąl. o 6 mnie obudził bo zaczął chodzić mi po głowie :)
wczoraj popił trochę ale karmy nie jadł. zobaczymy jak będzie dzisiaj :) zdjęcia wstawię w południe jak wkońcu przestane tylko siedzieć i na niego patrzeć :D
Awatar użytkownika
Paulina

Obrazek

narazie jedno zdjęcie :)
Zablokowany