Frodo - Misiowe Marzenie, Vincent Ragella i Fricco Britabby

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Ale super mieć tyle kochanych futerek. A te niebieskie oczęta... <zakochana> <zakochana> Cudne !!
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

wiem powtarzam się... koty masz rewelacyjne <serce>
Awatar użytkownika
Elwira

Post autor: Elwira »

Dawno tutaj nie byłam. Ale się z kociastych wspaniałe puchatki zrobiły :)!!! I mój ulubieniec Vincuś nawet nie mniej puchaty od Brytków :)!!! Piękne :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Vincuś jest jedyny w swoim rodzaju :kotek:
Pycholek <serce> oczy <serce> białe getry <serce> ogon <shock> <serce>
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

No Vincuś faktycznie pisząc nieskromnie jest ideałem w swojej rasie jeżeli chodzi o umaszczenie. A nie zapowiadał się na taki ideał jak był małą popierdułką. Kolor rozłożył mu się perfekcyjnie.
No i charakter zmienił mu się nie do poznania. Zrobił się bardzo łagodny, opiekuńczy i kochany, wcześniej był z niego "złośliwy łobuz" i gnębił brata okrutnie. Jest tak delikatny w swoim poruszaniu się, że czasami mam wrażenie, że jak go dotknę to rozpadnie się jak krucha porcelana. Byłaby z niego idealna dziewczynka. <lol>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Agnieszka7714 pisze:No Vincuś faktycznie pisząc nieskromnie jest ideałem w swojej rasie jeżeli chodzi o umaszczenie. A nie zapowiadał się na taki ideał jak był małą popierdułką. Kolor rozłożył mu się perfekcyjnie.
No i charakter zmienił mu się nie do poznania. Zrobił się bardzo łagodny, opiekuńczy i kochany, wcześniej był z niego "złośliwy łobuz" i gnębił brata okrutnie. Jest tak delikatny w swoim poruszaniu się, że czasami mam wrażenie, że jak go dotknę to rozpadnie się jak krucha porcelana. Byłaby z niego idealna dziewczynka. <lol>
umaszczenie jest piękne! a oczęta takie, że mogłabym się wpatrywać godzinami <zakochana> co do charakteru, to poprostu chłopak dojrzał ;-))
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Agnieszka7714 pisze:No Vincuś faktycznie pisząc nieskromnie jest ideałem w swojej rasie jeżeli chodzi o umaszczenie. A nie zapowiadał się na taki ideał jak był małą popierdułką. Kolor rozłożył mu się perfekcyjnie.
Prawie niemożliwe, ale mamy przykład na to, że faceci też mogą być idealni <lol>

Agnieszko gratuluję tak wspaniałego kotka i pozostałych łobuzów też :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

:haha: :haha: Joasiu, mam normalnie idealnego faceta w domu (no idealnego pod pewnym względem <lol> )
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Ze specjalną dedykacją dla Manitki (co by dziewczyna przestała być już taka uparta ;-)) ).

Rudy, jak to już ktoś kiedyś napisał, to nie kolor, to charakter. Jego charakter to taki <mrgreen> (pomijam poranne i nocne gonitwy z prędkością światła, ale chłopak przecież musi dbać o kondycję <lol> )

Obrazek

Liluś dziękuję :kiss:

a to pozostałe ulubione zajęcia bąbla

Obrazek

i typowy niskopodłogowy bryś <lol>

Obrazek

a to ulubione zajęcie Vincusia

Obrazek

chłopaki są niezmienni w uczuciach, ale podobno nie liczy się płeć liczy się uczucie ;-))

tatusiowanie 24 godziny na dobę jest męczące, czasami trzeba się przespać

Obrazek

no i ulubione zajęcie Frodzia.
Wylegiwanie się

Obrazek

i wygrzewanie na słonku

Obrazek

Manitko, to dla Ciebie <pokłon>
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Ojej jaki kawał dobrej roboty wykonuje rudy kocur: mruczy brzusiowi najładniejsze kołysanki i ogrzewa swoim ciepłem! <zakochana> <serce> <serce> <serce>
Zablokowany