Frodo - Misiowe Marzenie, Vincent Ragella i Fricco Britabby
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
- Agnieszka7714
No Vincuś faktycznie pisząc nieskromnie jest ideałem w swojej rasie jeżeli chodzi o umaszczenie. A nie zapowiadał się na taki ideał jak był małą popierdułką. Kolor rozłożył mu się perfekcyjnie.
No i charakter zmienił mu się nie do poznania. Zrobił się bardzo łagodny, opiekuńczy i kochany, wcześniej był z niego "złośliwy łobuz" i gnębił brata okrutnie. Jest tak delikatny w swoim poruszaniu się, że czasami mam wrażenie, że jak go dotknę to rozpadnie się jak krucha porcelana. Byłaby z niego idealna dziewczynka. <lol>
No i charakter zmienił mu się nie do poznania. Zrobił się bardzo łagodny, opiekuńczy i kochany, wcześniej był z niego "złośliwy łobuz" i gnębił brata okrutnie. Jest tak delikatny w swoim poruszaniu się, że czasami mam wrażenie, że jak go dotknę to rozpadnie się jak krucha porcelana. Byłaby z niego idealna dziewczynka. <lol>
- Agnes
umaszczenie jest piękne! a oczęta takie, że mogłabym się wpatrywać godzinami <zakochana> co do charakteru, to poprostu chłopak dojrzałAgnieszka7714 pisze:No Vincuś faktycznie pisząc nieskromnie jest ideałem w swojej rasie jeżeli chodzi o umaszczenie. A nie zapowiadał się na taki ideał jak był małą popierdułką. Kolor rozłożył mu się perfekcyjnie.
- Joanna P.
Prawie niemożliwe, ale mamy przykład na to, że faceci też mogą być idealni <lol>Agnieszka7714 pisze:No Vincuś faktycznie pisząc nieskromnie jest ideałem w swojej rasie jeżeli chodzi o umaszczenie. A nie zapowiadał się na taki ideał jak był małą popierdułką. Kolor rozłożył mu się perfekcyjnie.
Agnieszko gratuluję tak wspaniałego kotka i pozostałych łobuzów też
- Agnieszka7714
- Agnieszka7714
Ze specjalną dedykacją dla Manitki (co by dziewczyna przestała być już taka uparta
).
Rudy, jak to już ktoś kiedyś napisał, to nie kolor, to charakter. Jego charakter to taki <mrgreen> (pomijam poranne i nocne gonitwy z prędkością światła, ale chłopak przecież musi dbać o kondycję <lol> )

Liluś dziękuję
a to pozostałe ulubione zajęcia bąbla

i typowy niskopodłogowy bryś <lol>

a to ulubione zajęcie Vincusia

chłopaki są niezmienni w uczuciach, ale podobno nie liczy się płeć liczy się uczucie
tatusiowanie 24 godziny na dobę jest męczące, czasami trzeba się przespać

no i ulubione zajęcie Frodzia.
Wylegiwanie się

i wygrzewanie na słonku

Manitko, to dla Ciebie <pokłon>
Rudy, jak to już ktoś kiedyś napisał, to nie kolor, to charakter. Jego charakter to taki <mrgreen> (pomijam poranne i nocne gonitwy z prędkością światła, ale chłopak przecież musi dbać o kondycję <lol> )

Liluś dziękuję
a to pozostałe ulubione zajęcia bąbla

i typowy niskopodłogowy bryś <lol>

a to ulubione zajęcie Vincusia

chłopaki są niezmienni w uczuciach, ale podobno nie liczy się płeć liczy się uczucie
tatusiowanie 24 godziny na dobę jest męczące, czasami trzeba się przespać

no i ulubione zajęcie Frodzia.
Wylegiwanie się

i wygrzewanie na słonku

Manitko, to dla Ciebie <pokłon>
- kosanna
Ojej jaki kawał dobrej roboty wykonuje rudy kocur: mruczy brzusiowi najładniejsze kołysanki i ogrzewa swoim ciepłem! <zakochana> <serce> <serce> <serce>Agnieszka7714 pisze: [url=http://images39.fotosik.pl/1561/e54cb69d7d7abb7fmed.jpg]Obrazek[/URL]