I strasznie się cieszę, że Maniuś jest już z Tobą <tańczy> <tańczy> <tańczy>
Hugo & Maniuś
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Hugo & Maniuś
Aleex, gratuluję serdecznie
- Aleex
- Kontakt:
Ja dzisiaj wreszcie odetchnęłam z ulgą <lol> <lol> <lol>
To czekanie było okropne <lol>
To czekanie było okropne <lol>
- dagusia
No super
Nareszcie złotko w domku <ok> <ok> <ok>
Jaki od już duuuuży i jaki do tatusia podobny <zakochana> <zakochana> <zakochana> Gratulauję najdluzej wyczekiwanego dokocenia <ok> Niech chlopaki szybko się dogadają <ok>
Powie Ci szczerze, że u mnie było podobnie- tzn mały się bawił i leżał a Eufi podchodziła, wachała, czasem syczała. Młody nie bardzo tym sie przejął hehe On wyjadał jej z miski a ona tylko siedziała i się patrzyła hehe <rotfl>
Wyglada na to, że Twoje chlopki szybko się dogadają
Jaki od już duuuuży i jaki do tatusia podobny <zakochana> <zakochana> <zakochana> Gratulauję najdluzej wyczekiwanego dokocenia <ok> Niech chlopaki szybko się dogadają <ok>
Powie Ci szczerze, że u mnie było podobnie- tzn mały się bawił i leżał a Eufi podchodziła, wachała, czasem syczała. Młody nie bardzo tym sie przejął hehe On wyjadał jej z miski a ona tylko siedziała i się patrzyła hehe <rotfl>
Wyglada na to, że Twoje chlopki szybko się dogadają
- Aleex
- Kontakt:
Pierwsza noc za nami. Późnym wieczorem Hugo zrozumiał, że ten braciszek to już na zawsze i trochę zaczął na niego sykać, a nawet raz chciał zapolować na Maniusia, który biegał jak szalony za laserkiem.
Mały nie pozostawał dłużny - śmiesznie "gulgotał", kiedy Hugo przyglądał mu się z bliska ze wzrokiem mordercy. <lol>
Wieczorem było kuwetkowanie, jedzenie, picie, więc wszystko ok. Chociaż Maniuś nie korzysta z kuwety i misek, które ma w pokoju, tylko biega do kuchni do misek Huga, oczywiście duża kuweta też jest najlepsza. <lol>
Poszliśmy spać około 1.00: Hugo na swojej miejscówce, Maniuś na lóżku. Do 5.00 był spokój, rano trzeba było pobawić się z kotami, żeby Hugo nie ganiał Maniusia. Rano chłopaki zaliczyli jedzenie (z różnych misek), picie (z czego się da) i kuwetkę. Teraz odpoczywają. Ja też jeszcze się kładę <lol> <lol> <lol>
Przypominają mi się czasy, gdy miałam małe dzieci
Zobaczymy, co przyniesie dzień....

Mały nie pozostawał dłużny - śmiesznie "gulgotał", kiedy Hugo przyglądał mu się z bliska ze wzrokiem mordercy. <lol>
Wieczorem było kuwetkowanie, jedzenie, picie, więc wszystko ok. Chociaż Maniuś nie korzysta z kuwety i misek, które ma w pokoju, tylko biega do kuchni do misek Huga, oczywiście duża kuweta też jest najlepsza. <lol>
Poszliśmy spać około 1.00: Hugo na swojej miejscówce, Maniuś na lóżku. Do 5.00 był spokój, rano trzeba było pobawić się z kotami, żeby Hugo nie ganiał Maniusia. Rano chłopaki zaliczyli jedzenie (z różnych misek), picie (z czego się da) i kuwetkę. Teraz odpoczywają. Ja też jeszcze się kładę <lol> <lol> <lol>
Przypominają mi się czasy, gdy miałam małe dzieci
Zobaczymy, co przyniesie dzień....
- yamaha
- Genius Loci
Manius juz z wywalonym brzuchem przy bracie, no ladnie <lol>
Chociaz JAKIES pozory moglby zachowac, a nie tak prosto z beczki
<zakochana> <zakochana>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Świetne wiadomości <tańczy> <tańczy>
każdego dnia będzie coraz lepiej! A już teraz jest super! Maniuś taki wyluzowany <ok> <ok>
Nieustające kciuki. Będzie wspaniale.
każdego dnia będzie coraz lepiej! A już teraz jest super! Maniuś taki wyluzowany <ok> <ok>
Nieustające kciuki. Będzie wspaniale.
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Fajnie tam u Was, Hugus dzielny, Manius bezczelny,
nic respektu nie czuje przed starszyzną <shock> <serce> <lol> Skądś to znam, ech ta młodzież teraz
<lol> <lol> <lol>
Trochę Wam zazdroszczę berbecia, to były najfajniejsze miesiące u nas po dokoceniu,
Kaya szalała z Tysonkiem jak mały kociak, dosłownie cofnela się do wieku kociecego
i robiła dokładnie to samo co on , aż szkoda, że te głupolki dorosły <serce>
nic respektu nie czuje przed starszyzną <shock> <serce> <lol> Skądś to znam, ech ta młodzież teraz
Trochę Wam zazdroszczę berbecia, to były najfajniejsze miesiące u nas po dokoceniu,
Kaya szalała z Tysonkiem jak mały kociak, dosłownie cofnela się do wieku kociecego
i robiła dokładnie to samo co on , aż szkoda, że te głupolki dorosły <serce>
- elsa
Chłopaki, jesteście fantastyczni! Oby tak dalej, a będzie cudnie! <serce>
- norka
- Agilisowy Rezydent
ooo...widzę że chłopaki się fajnie dogadują :-) super... :-)
- Malena
Świetne to Wasze dokocenie <ok> jak czytam te różne historie na forum to aż mi głupio, że u nas początki były takie trudne <oops>