Ozzy i Iggy
- mimbla
- Kontakt:
Ozz JEST duży. Jest zbitą kluską, jest wombatem. Tak na niego w domu wołamy <lol>Dracanka pisze: Zawsze Twoje kocury robią na mnie wrażenie,jakież to one DUŻE są
Jak się Ozziego podnosi do góry, to wygląda jak ten wombat <lol>
Igor waży jakieś 5300 i absolutnie na żywo nie wygląda na tyle <lol> Dalej jest wylenialym gronostajem z lekkimi pućkami. Natomiast na zdjęciach przechodzi sam siebie, co pewnie potwierdzą też inny właściciele F-kotów od Effendi- aparat dodaje im jakiś kilogram minimum <lol> Jest to ewidentne potwierdzenie faktu, że białe zdecydowanie nie wyszczupla <rotfl>
No nie mogłam kupić tej fuksji, nie dałabym rady przebywać w takim pomieszczeniu <lol>dagmara pisze:Bo Igor chcial różową i jest ROZczarowanym kotem <zły>
Za kilka miesięcy trzeba znowu będzie zmienić narzutę, wtedy mam nadzieje zaszalejemy
NieprawdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaKamiko pisze:Mimbla miała dzień marudzenia hi, hi, hi <lol>
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
-
kadarki
- Hodowca
- Kontakt:
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
Ozz miał wczoraj przycinane pazury, więc nie będzie straszył takimi tipsami jak wombat <lol>Agathea pisze:Pani trzymająca ma podobną mine <rotfl> ciekawe czy jak zobaczymy Mimblę z jej kociastym będzie podobnie
Za parę lat, gdy Ozz dobije do fefnastu kilo, ja posiwieję i wstawię sobie taką bialuśką szczękę, to będziemy mogli na forum zagrać w "znajdź 10 szczegółów, którymi różnią się te zdjęcia"
- gosiaczek8807