Frodo - Misiowe Marzenie, Vincent Ragella i Fricco Britabby
- Agnieszka7714
Danusiu, wet zdziwiony i sam nie wie jaką diagnozę postawić i ewentualnie jakie jeszcze badania zrobić. Zmartwił się wysoką bilirubiną, ale inne pozytywne wyniki zaprzeczają....wiadomo czemu. Poprosił o cierpliwość <hm> bo musi je na spokojnie przemyśleć i zinterpretować aby chłopaka niepotrzebnie nie stresować i nie kłuć, bo mieliśmy problem z pobraniem. Krewka nie chciała lecieć (tak się moja kruszynka spięła). Wyniki wyszły gorsze niż u Frodzia co wszystkich zdziwiło. Mam mu dać czas do jutra do południa, chce jeszcze skonsultować się z koleżanką po fachu, a karmy nie chciał zmieniać dopóki nie znajdziemy winowajcy.
No i powiedział to samo co Twoja znajoma (????), ale pozytywne próby wątrobowe, zbiły go z tropu.
No i powiedział to samo co Twoja znajoma (????), ale pozytywne próby wątrobowe, zbiły go z tropu.
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Aga to moja córa :-) ja mam już dużą dziewczynę <mrgreen> studiuje Biologię na UW między innymi bo to kujon , a z parazytologii już ma licencjat :-) ,a teraz prace magisterską z tego robi i w sumie o zwierzątkach bo to jej ogromna pasja dużo wie ( mnie jej wiedza powala co rusz <lol> )
Nasze zwierzaki sama bada i wszystko sprawdza.
Juz Ci wcześniej pisałam ,że Wrocław za daleko do Wa-wy bo by Paulina się Vincusiem zajęła.
Trzymam kciuki za mojego ulubieńca <serce>
jak ja kocham takie delikatne i ciepłe stworzenia <zakochana>
Nasze zwierzaki sama bada i wszystko sprawdza.
Juz Ci wcześniej pisałam ,że Wrocław za daleko do Wa-wy bo by Paulina się Vincusiem zajęła.
Trzymam kciuki za mojego ulubieńca <serce>
jak ja kocham takie delikatne i ciepłe stworzenia <zakochana>
- asiunia0312
- Agnieszka7714
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent