Vitali II von Sturmcastle

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Uwielbiam dialogi kotków ze zdjęciami :)
Wszystko już wiemy ! :) Trzymam kciuki za budowę nowego domku /domu/ :-D
Awatar użytkownika
Amber

Post autor: Amber »

Zabawna rozmowa <mrgreen>
A kociaste to cudne puchacze do wyprzytulania <zakochana>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Kociaki super się prezentują :kotek:
A z tym domkiem, to najlepsze rozwiązanie. Tyle czasu co się straci na oglądanie starych domów, to już prędzej wybuduje się własny, nowy i na dodatek dokładnie taki o jakim się marzy. Trzymam kciuki, żeby szybko powstał :ok:
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Ada za budowę <ok>
Pańcia nie zapomnij tylko zaprojektowac odrazu woliery przy domku <mrgreen>
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Ja też trzymam kciuki <ok> my właśnie starszy domek remontujemy i końca nie widać :-)
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Strasznie się zmartwiłam Sapciem. Obejrzałam też ten film z linka. Twoje podejrzenia wynikające z obserwacji Sapo od małego przypominają mi mój upór wobec zachowań i dolegliwości Bibi. Wiele nieprawidłowo zdiagnozowanych i nieudolnie leczonych zwierząt swoje objawy i choroby ma z wrażliwej natury, lęku i stresu.
Ta sytuacja na spacerze mogła naprawdę Sapo wystraszyć. A czytałaś o podobnych przypadkach z powodu stresu?
Bardzo mocno trzymam kciuki za pieska :pies: i kotki tulę wszystkie :kotek: :kiss:
I za budowę domku drewnianego <ok> :-)
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- oczywiście, że Woliera jest już zaprojektowana, to będzie duża woliera a własciwie to nie wiem jak nazwać ale chciałabym osiatkować cały taraz z dużym terenem wybiegowym dla kotów, tak, żeby tam się mieściły krzewy, kwiaty i mniejsze drzewka,,,,działka ma 1700 m, więc jest dużo miejsca....

- Bartolka, mnie się wydaje, że Sapo nie ma padaczki, że jego ataki powoduje coś innego, to coś może się uaktywniać w momentach stresujących, aczkolwiek niekoniecznie, teraz będziemy robić rezonans i dokładne badania elektrolitów, potem skonsultuję wyniki z trzema specjalistami od neurologii w różnych klinikach, głeboko wierzę, że znajdziemy "wroga" i zwalczymy go, Sapcio jest młody i silny, trzeba mu tylko trochę pomóc, mądrze pomóc.....
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- kochani - 20 pażdziernika od 8 rano Sapcio będzie miał robiony rezonans magnetyczny mózgu - w Szpitalu dla zwierząt w Gdańsku przy ul.Łąkowej...
- trzymajcie za nas kciuki i myślcie pozytywnie :-)
- ja wierzę głęboko, że wszystko będzie dobrze....

- kotki mają się dobrze, Tika znowu pięknie porasta, chłopaki ganiają się jak stado hipopotamów, hoplaja wszedzie i bez umiaru wszelakiego, dziewczynki za to drzemią słodko na swoich podusiach i obrastają tłuszczykiem....tylko Muffin nie wie do jakiej grupy mu bliżej i jest jak ta żaba w dowcipie; chciałby tak jak chłopaki biegać i hoplać i jednocześnie mruczeć i spać na podusi...i wychodzi z tego ni pies ni wydra...biega z chłopakami ale hoplać nie umie, więc co chwila układa się obok jakiejś dziewusi i mrucz ac cichutko zawiązuje sadełko.....

Obrazek
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Trzymam kciuki za Sapcia <zakochana> <zakochana> <zakochana> <ok> <ok> <ok>
Kociaste cudowne <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Sapciu kochany, kciuki będą zaciśnięte <ok> dużo zdróweczka :pies: