Luna - Inspiracja Leśne Ranczo *PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Mago czytając Twoje relacje między kotulcami, to tak choćbyś opisywała moje koty. Kropka w kropkę. Te nasze dziewczyny to są jednak jędze <lol> Ale za to urokiem osobistym nadrabiają. Nawet ważą tyle samo. Dzisiaj ważyłam Bryśkę (5,3 kg), Tami niestety 7,4 kg. A Gaton jaki wielki menczyzna się zrobił <shock> Masz szczęście, że taką linię trzyma i nie musisz się przejmować odchudzaniem.

Współczuję Wam bardzo utraty bliskiej osoby :hug:
Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

Bardzo współczuję przeżyć,cóż takie życie i nie zawsze układa się po naszej myśli. :kiss:
Parka ogonów przepiękna, Lunka to taka kocia dama, a u młodego błysk w oku widoczny <lol>

Mago zerknij sobie do tego wątku może ci coś podsunie.
http://www.barfnyswiat.org/viewtopic.php?t=73
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Mago współczuję Wam w tej ciężkiej chwili :hug:

Kociaste jak zawsze super, Luniak jest cudny a dziecinka faktycznie wyrosła.
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Post autor: Dorota »

Renia pisze:Tajemnica tkwi niewątpliwie w mymłonie. Jak się tak karmi, to chrupki idą w kości :-P
nie u wszystkich <diabeł> <lol>

Bardzo się cieszę Gosiu ,że jesteś już z nami ..... :kiss:
Miśki do zacałowania jak zawsze <serce> <serce> ale , że Gato 6 kg waży to trudno mi uwierzyć <gwiżdże> bo Gurion tylko 0,5 kg więcej a wygląda jak KWADRAT kiedy siedzi <mrgreen>
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Anka »

Luna to prawdziwa kocia dama jest. To dostojne spojrzenie, mina, ułożenie apek. A Gaton przy niej na tym porównawczym zdjęciu wygląda jak podrostek <lol>
Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

kotku

Post autor: kotku »

Luna potrafi się zaprezentować <serce> Piękna i dostojna z niej dama, której nie w głowie jakieś farfocle i fiu bździu. To wspólne zdjęcie z Gatonem świetne :-)
Także i mi podoba się kolor ścian. W ogóle wszystko jest zgrane kolorystyczne.

Współczuję przykrości :-( Tak to w życiu się czasem przykro składa. Ciepły przytulak :hug:
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Obie foty ostatnie dwie, jak zawsze Mago u Ciebie, po prostu przepiękne <oops> Gatek i Luna... cudni <zakochana>
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Kociaki piękne i jak ślicznie pozują. Zazdraszam bo moją zastać w bezruchu to cud. Może później też mi się uda :) Zdjęcia jak zawsze piękne.

I również mocno ściskam w cięższych chwilach, jednych z najgorszych w życiu :hug:
Awatar użytkownika
Małgorzata

Post autor: Małgorzata »

Luna faktycznie wygląda na cięższą... Pozory mylą jednak, jak widać. Po długości łap jedynie można się zorientować, że pewnie Gato jest większy. Luna ma takie słodkie króciutkie łapeczki :-)
Zablokowany