Kaya & Tyson

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Re: Kaya & Tyson

Post autor: yamaha »

Soniu, chodz zobacz <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>

:haha: :haha: :haha: biedny Mirek... :haha:
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

hahaha wersja na święta ...

Chyba powinnyśmy się stąd przenieść dziewczyny ...

przepraszam :roza: Kaykę i Tysona
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Nie, nie idźcie <lol>
Jem obiad i się chichram, sweterek i rajty pierwsza klasa, jeszcze jakiejś ocieplanej rury do kompletu brak <diabeł> <lol>

Noooooooo i jaki wybór gaci z trąbką <shock> , tyle rekwizytów i postaci , że można teatrzyk urządzić :haha: :haha: :haha:
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

O matulu <shock> Kayunia i Tysonek już tu byli i widzieli <mrgreen> ale galoty <shock> wersja z marchewką jak dla mnie wymiata <lol>........ ugryzę się w język bo jeszcze coś bym tu napisała <strach> :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: ;-(
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Post autor: norka »

ale tu poszalałyście dziewczyny z tymi ocieplaczami i majtami....no i ten kran.... :haha: :haha: :haha:

Kaya z Taysonem para cudowna.... <zakochana> <zakochana> piękna foto-relacja :-) :-)
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

<diabeł> Tyle żeście nastukały o tych ocieplaczach i gaciach ,że dopiero teraz dokopałam się do ostatnich zdjęć kociaczków <zły> <lol>

Kaśka Ty się marnujesz kobieto powinnaś branżę zmienić to może byłoby nam jeszcze weselej :ok:
Koty masz wspaniałe ale to wiesz :ok: Tysonek mężnieje w oczach i się koci-chłop robi i to jaki <serce> ,a Kayunia zaczyna upodabniać się do mojej Zołzolinii i kapitalne minki robi kolejna królewienka rośnie <serce> :ok:

Śliczne zdjęcia :kotek: :kotek: <zakochana> <zakochana> :kiss:
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Danusiu kochana, cieszę się, że mimo wszystko udało Ci się dokopac do zdjęć , dziękujemy za komplementy :kiss:
Norko, dziękuję w imieniu kotków :kiss:

Dla niewtajemniczonych piszę, że swiezutkie zdjęcia Kayi i Tysona znajdują się na stronie 110, strony następne to przegląd ocieplanej, markowej bielizny zimowej i armatury łazienkowej <lol> <lol> <lol> :haha:
Awatar użytkownika
Dominikana

Post autor: Dominikana »

Dotarłam do superowej fotorelacji a później to się tak uśmiałam <lol> <lol> <lol> <lol> <lol> chyba dzisiaj mi się przyśnią te wełniane gatki :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Awatar użytkownika
Betuś

Post autor: Betuś »

No to sie posmialam :haha: :haha: :haha:
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Byliśmy dzisiaj z Kaya u weta bo wcześniejsze krople do oczu nie pomogły i doszło kichanko. Dostaliśmy nowe kropelki trojskladnikowe, Lydium i Catosal w zastrzykach. Jeszcze dwie wizyty nas czekają. Kaycia ma zatkane kanaliki, po nowych kropelkach ma być lepiej. Gruczoły wyczyszczone, pazurki obciete. Rozplaszczyla się jak meduza na stole u weta :kotek: ale i tak była dzielna, w taksowce powrotnej już się zalila <serce>
Zablokowany