Lucek (Inero Anpami Line*PL) i Nori Agilis Cattus
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Inero Anpami Line * Pl
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU

- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Szczęśliwego Nowego Roku i zdrówka dla Was i kocurka 
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Aniu, szczęśliwego Nowego Roku 
- Anka
- Agilisowy Rezydent
dziękujemy dziewczyny! dla Was również najlepszego 
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Jak tam Lucjusz ? bo się o niego martwię cały czas ...
- Anka
- Agilisowy Rezydent
teraz bez zmian. my dzisiaj wróciliśmy z sylwestra. kot normalnie jadł nową karmę nawet wychodzi na to, że woli ją od PoN, a przynajmniej na razie woli. pije normalnie, sika tez, małych kulek w kuwecie mniej.
niestety od czasu zdjęcia cewnika mści się na nas zwyczaj kota. Luc zawsze sikal przy samym wejściu, kolejne razy w tym samym miejsct, albo tuż obok, kupa na końcu, najdalej od wejścia. Teraz jak sika przy brzegu, to zawsze coś jest poza kuweta. dosłownie krople, bo zatrzymuje się na zrębie pokrywy, dywanik suchy, ale jednak kiedyś tego nie było. fakt, że u moich rodziców mamy stara kuwety odrobinę mniejsza niż u nas, ale kiedyś zawsze było ok, a teraz od czasu choroby krople ale jednak poza. teraz mój tata zdjął pokrywę i wszystko trafia do kuwety. nie wiem co o tym myślieć
niestety od czasu zdjęcia cewnika mści się na nas zwyczaj kota. Luc zawsze sikal przy samym wejściu, kolejne razy w tym samym miejsct, albo tuż obok, kupa na końcu, najdalej od wejścia. Teraz jak sika przy brzegu, to zawsze coś jest poza kuweta. dosłownie krople, bo zatrzymuje się na zrębie pokrywy, dywanik suchy, ale jednak kiedyś tego nie było. fakt, że u moich rodziców mamy stara kuwety odrobinę mniejsza niż u nas, ale kiedyś zawsze było ok, a teraz od czasu choroby krople ale jednak poza. teraz mój tata zdjął pokrywę i wszystko trafia do kuwety. nie wiem co o tym myślieć
- ania1978
Aniu u nas też się tak dzieje mimo, że Gacula zdrowy
włazi niby czterema łapami ,siedzi w kuwecie ,ale tyłek jakoś tak uniesiony , że wszystko albo część leci na wycieraczkę
Na początku myślałam , że może kuweta za mała albo żwirku za dużo nasypane albo, że brudno może <strach> ale zauważyłam , że im częściej szorowałam kuwetę tym częściej lał na zewnątrz bo najpierw łeb wsadzał niuchał i dopiero właził , i tak jakoś na palcach jakby po jakimś brudzie normalnie
teraz zdecydowanie rzadziej myję kuwetę (częściej wycieram ręcznikiem papierowym tylko namoczonym wodą), kot chyba lubi te swoje zapaszki i czasem tylko zdarzy mu się nalać (cały czas stojąc w kuwecie). Mam nadzieję, że nie przynudziłam, i Lucuś będzie ładował całe swoje futro do kuwety i ładnie siusiał do środka a nie na zewnątrz <ok> cały czas podczytuję i trzymam za niego <ok>
- Anka
- Agilisowy Rezydent
on tam cały, tylko część ogona wystaje. ale tak było zawsze i było ok przez 5 lat. dopiero teraz po chorobie kilka kropel i to dosłownie kilka jest poza i żeby było śmiesznie nie od razu po zdjęciu cewnika, tylko kilka dni po tym taj zaczęło być.
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Anka...tak sobie myślę że to powoli się unormuje. Powiem Ci bo teraz już mogę że są koty co po cewniku nie chca w ogóle sikać. Znam taki przypadek osobiście. Dlatego wybacz mu te krople. Bo za jakiś czas to moze w ogóle zniknie. Kciuki !
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Anka nieustające kciuki za Lucka <ok> <ok> <ok>
Oby wszystko wróciło do normy
Oby wszystko wróciło do normy