Bazyl, Simon i Apsik
- Agnieszka7714
- Ania_83
Piękną treserkę masz w domciu - śliczna córa !! I taki talent już w tak młodym wieku to skarb - pielęgnuj dobrze
<serce>
A historia z rybką.. <shock> Uśmiałam się mimo że rybce pewnie nie było do śmiechu
Musiało to komicznie wyglądać. Mój pies kiedyś z ogrodu przyniósł kilka razy jakieś ptaki i rzucał je na podłogę, bo też bardzo chciała sie pochwalic co ma 
A historia z rybką.. <shock> Uśmiałam się mimo że rybce pewnie nie było do śmiechu
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
Ostrzegam, zdjęcia byle jakie ale liczy się przekaz <lol>
Tresura nadal trwa. Me dziecię do swojego programu usiłuje włączyć kolejnych artystów.

Na sygnał rozpoczęcia treningu, jeden słysząc hasło ćwiczymy ucieka, bo niby nie może pozwolić na zniszczenie gruszki, co by to oznaczać nie miało. Na polu pozostają więc najwytrwalsi.

Ponieważ jeden z artystów jest początkujący, trening skupia się głównie na nim.

Do grupy zaangażowano również De Mikołajo- jak cyrk to cyrk

Tresura nadal trwa. Me dziecię do swojego programu usiłuje włączyć kolejnych artystów.

Na sygnał rozpoczęcia treningu, jeden słysząc hasło ćwiczymy ucieka, bo niby nie może pozwolić na zniszczenie gruszki, co by to oznaczać nie miało. Na polu pozostają więc najwytrwalsi.

Ponieważ jeden z artystów jest początkujący, trening skupia się głównie na nim.

Do grupy zaangażowano również De Mikołajo- jak cyrk to cyrk

- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Agnieszka7714
To ja poproszę jeden, nie trzy bilety, niech moje futra popatrzą jak się ćwiczy. I zasiadam przed kurtyną.manita pisze:przecież nie możemy zdradzić wszystkich elementów programu, coś musi pozostać niespodzianką, inaczej kto kupi bilety na showDracanka pisze:Poczułam niedosyt! Wszedł De Mikołajo i historię urwałaś <lol> Tak się nie godzi!
Urwała w połowie, no... Ja poproszę ciąg dalszy <lol>