No zwłaszcza moment jak Lenka pakuje Gatonka do torebki (ale chyba do podróżnejkotku pisze: A czy jakieś zdjęcia z tych odwiedzin będą czy coś? <gwiżdże>
Gato Agilis Cattus*Pl
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Re: Gato Agilis Cattus*Pl
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Z tych, nie :-) Z następnych na pewno <mrgreen>kotku pisze:(...) A czy jakieś zdjęcia z tych odwiedzin będą czy coś? <gwiżdże>
Jaka ja trąba! Zupełnie nie pomyślałam <zły> żeby zdjęcia porobić.
- Miss_Monroe
- Moderator
Małgosiu to znak, że musimy spotkać się ponownie <mrgreen> . Tak się zagadałyśmy, że nawet nie byłoby czasu robić zdjęć <lol> . Półek dla Gato i Lunki zazdroszczę, są rewelacyjne!Mago pisze:Jaka ja trąba! Zupełnie nie pomyślałam <zły> żeby zdjęcia porobić.
-
kotku
O rany rany
No to ja proszę o każdorazową dokumentację bo jak tu tak wierzyć na słowo. Zwyczajna zazdrość nie pozwala <lol>
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Miss_Monroe
- Moderator
Jak super uchwyciłaś Gato <zakochana> ! Ja bym się tam nie oparła temu różowemu noskowi, natomiast z opieraniem się szaremu idzie mi bardzo dobrze <diabeł> . Znam to spojrzenie, a czy Gato dodaje przy tym jeszcze opcję "ocieractwa" z tzw. "ojej jak ja bardzo Cię kocham, wiesz?".
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Oczywiście!
Jest ocieractwo, są próby ściągnięcia czegoś z blatu, a nawet jest kładzenie się przy moich stopach i obejmowanie łapkami jednej nogi <lol>
I tak z kulą u nogi muszę gotować <diabeł>
Wszystkiego, co by Jaśnie Panicz chciał, nie dostaje, wiadomo, ale coś tam najczęściej wyprosi.
Jest ocieractwo, są próby ściągnięcia czegoś z blatu, a nawet jest kładzenie się przy moich stopach i obejmowanie łapkami jednej nogi <lol>
I tak z kulą u nogi muszę gotować <diabeł>
Wszystkiego, co by Jaśnie Panicz chciał, nie dostaje, wiadomo, ale coś tam najczęściej wyprosi.
- Miss_Monroe
- Moderator
O rany! Na "kulę u nogi" to jeszcze błagania nie było <lol> ! Widzę, że Gato próbuje Cię zmanipulować jak tylko się da. Kto go takich manier nauczył <diabeł> <lol>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Małgoś takie oczy i takie spojrzenie
<serce> to ja bym poległa cała na całej liniiiiii <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
ale ja
<tańczy>
mam takie same oczy młodsze o 8 i pół miesiąca i też tak paczą i też tak proszą o o o o teraz proszą o śniadanko i przytulają się do mojej stopy <lol>
Ach Ty kremowy przystojniaku <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
ale ja
mam takie same oczy młodsze o 8 i pół miesiąca i też tak paczą i też tak proszą o o o o teraz proszą o śniadanko i przytulają się do mojej stopy <lol>
Ach Ty kremowy przystojniaku <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>