Lucek, Leoś i Jadwinia
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Hann
Co fakt to fakt
Mały mógłby się powstrzymać przed skakaniem na Lucka znienacka, z wyżej położonych mebli zwłaszcza, przed nagłym i niespodziewanym wyskakiwaniem zza winkla wprost przed kontemplującego właśnie bezruch Lucka, przed jedzeniem z dwóch misek na raz i przed spychaniem starszego statecznego kolegi, któremu się należy elementarny chociaż szacunek, z hamaka... No ale przecież wtedy nie byłby sobą <lol>
Kto to mówił, Kasiu, że ten mój Lovek to pierdoła największa, biduś taki i sierotka marysia, ostatni do jedzenia, sam zostanie w pokoju to płacze, tunel z kuleczką to nie wie do czego...? Wolę nie myśleć co z pozostałych wyrosło... Pewnie same kurka aniołki <ok>
Kto to mówił, Kasiu, że ten mój Lovek to pierdoła największa, biduś taki i sierotka marysia, ostatni do jedzenia, sam zostanie w pokoju to płacze, tunel z kuleczką to nie wie do czego...? Wolę nie myśleć co z pozostałych wyrosło... Pewnie same kurka aniołki <ok>
- mimbla
- Kontakt:
- Dracanka
Umarłam <lol>Hann pisze: Kto to mówił, Kasiu, że ten mój Lovek to pierdoła największa, biduś taki i sierotka marysia, ostatni do jedzenia, sam zostanie w pokoju to płacze, tunel z kuleczką to nie wie do czego...? Wolę nie myśleć co z pozostałych wyrosło... Pewnie same kurka aniołki <ok>
Hann , Ty to masz poczucie humoru <mrgreen>
- Małgorzata
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt: