Aaaa kotki dwa...
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Re: Bounty/Tunio MIZIAKI.PL-LILI COGITO
Być może że za słaba zadzwoń do swojego weta i go zapytaj po jakim czasie nie powinno być ropy w oku po podaniu antybiotyku :-)
-
kinus
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
za krótko trochę, antybiotyk dopiero po 4 dniach zaczyna działać
a..i lepsza maść, choć koty jej nie lubią, oj nie lubią
a..i lepsza maść, choć koty jej nie lubią, oj nie lubią
-
agnieszka9008
Poczekam jeszcze jakieś 2 dni,jak nie będzie poprawy to pójdę...
A teraz z innej beczki...
Z kawalerki przeprowadziliśmy się do 3 pokojowego mieszkania odziedziczonego po babci:) i teraz moje kotki maja swoj wlasny pokoj!!!!!! <serce>
A teraz z innej beczki...
Z kawalerki przeprowadziliśmy się do 3 pokojowego mieszkania odziedziczonego po babci:) i teraz moje kotki maja swoj wlasny pokoj!!!!!! <serce>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
To tak jak u mnie <lol>agnieszka9008 pisze: teraz moje kotki maja swoj wlasny pokoj!!!!!! <serce>
Za oczko <ok>
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Gratulacje :-)
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Gratuluję mieszkanka <ok>
-
agnieszka9008
Kochani!
Oczka Tunia już całkiem dobrze:) Kochane moje maleństwo tak się nacierpiało...oj nie lubie kropienia i wycierania,ale Pańcia systematycznie musiała poddawać takim zabiegom co by Tuncio szybciej nam wyzdrowial:)
Wszystkie moje kociaczki juz zadomowily sie w calym domku...Najgorzej przeprowadzke zniosla Lilusia,ale już jest ok i biega,cieszy się metrażem razem z Moli i Tuniem.
Mój kochany mąż zwariował na pukcie kociaków:) zamówił im huśtawkę na allegro montowaną do sufitu:)
A zapytany przeze mnie co chciałby w prezencie pod choinkę , odparł: Kochanie,siedziałem ostatnio na necie i czytałem o brytyjczykach,podobają mi się te białe z ciemnymi uszkami(chodziło mu chyba o color point) wiec nie wiem czy dobrze zrozumiałam ,ale moj luby chce kota pod choinke <strach>
Cieszę sie nareszcie,że mamy własny kąt
i naprawdę jestem szczęsliwa razem z moim kociastymi:) W weekend dodam nowe fotki:)
Co prawda czeka nas drobny remont mieszkania,bo to po babci więc wiadmo,ze chcielibysmy je urzadzic po swojemu,ale najwazniejsze ,ze juz jest:)!!!!
Oczka Tunia już całkiem dobrze:) Kochane moje maleństwo tak się nacierpiało...oj nie lubie kropienia i wycierania,ale Pańcia systematycznie musiała poddawać takim zabiegom co by Tuncio szybciej nam wyzdrowial:)
Wszystkie moje kociaczki juz zadomowily sie w calym domku...Najgorzej przeprowadzke zniosla Lilusia,ale już jest ok i biega,cieszy się metrażem razem z Moli i Tuniem.
Mój kochany mąż zwariował na pukcie kociaków:) zamówił im huśtawkę na allegro montowaną do sufitu:)
A zapytany przeze mnie co chciałby w prezencie pod choinkę , odparł: Kochanie,siedziałem ostatnio na necie i czytałem o brytyjczykach,podobają mi się te białe z ciemnymi uszkami(chodziło mu chyba o color point) wiec nie wiem czy dobrze zrozumiałam ,ale moj luby chce kota pod choinke <strach>
Cieszę sie nareszcie,że mamy własny kąt
Co prawda czeka nas drobny remont mieszkania,bo to po babci więc wiadmo,ze chcielibysmy je urzadzic po swojemu,ale najwazniejsze ,ze juz jest:)!!!!
- iwus
Agnieszka - gratuluję własnego mieszkania <ok> Dobrze, że oczkaTuńcia już w porządku <tańczy> Sweety też to miał, ale nasz wet zalecił Dicortinef i już po jednym dniu było ok <mrgreen> Głaski dla twojej ferajny

- ladyhawke
Dużo glaskow dla Tuncia
kociasty ma już pół roku - jak to mineło. <lol>
- yamaha
- Genius Loci
I <ok> za dobry wybor prezentu dla meza pod
<rotfl>