Miot V - Gatta i Fado
- Agnes
Re: Miot V - Gatta i Fado
Prześliczny chłopiec, jakoś tak z delikatnym obłoczkiem mi się kojarzy <zakochana>
- Bartolka
Vigo to dla mnie Lump w innym kolorze futerka <zakochana> Jest kochany bardzo <serce>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
A mnie zawsze będą fascynować kremy od Gatty... One zawsze jakby z innego miotu były, w ogóle rasa nie ta? <lol> A przy tym takie jak mgiełka...
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
Tu muszę przyznać rację Droszce - Kremak jest z innej bajki <lol>
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Ja się na kociaczkach nie znam, ale sądzę, że będzie miał zarąbiste, króciutkie futerko. Jaki kolor! Przez tak krótkie futro pysio "inne". On Wam jeszcze pokaże <mrgreen>
Kremuś <serce>
Kremuś <serce>
- Miss_Monroe
- Moderator
Co za pomówienia <lol> ! Przecież wiadomo, że kremusie są piękne z natury <zakochana>
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
Mago pisze:Ja się na kociaczkach nie znam, ale sądzę, że będzie miał zarąbiste, króciutkie futerko. Jaki kolor! Przez tak krótkie futro pysio "inne". On Wam jeszcze pokaże <mrgreen>
Kremuś <serce>
Mago - no pewnie, dlatego Dorszka tak zachwycona <rotfl>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
To akurat prawda, u niej i u drugiego bikusia doskonałe futerko, u niej dodatkowo bardzo gęste. Ale jak wszystkim Gattulowym kremakom, dużo czasu zajmie jej pokazywanie czegokolwiek <lol>Mago pisze:Ja się na kociaczkach nie znam, ale sądzę, że będzie miał zarąbiste, króciutkie futerko. Jaki kolor! Przez tak krótkie futro pysio "inne".
- Bartolka
Mój Gattulkowy kremak był doskonały od chwili narodzin <diabeł> :-)Dorszka pisze:To akurat prawda, u niej i u drugiego bikusia doskonałe futerko, u niej dodatkowo bardzo gęste. Ale jak wszystkim Gattulowym kremakom, dużo czasu zajmie jej pokazywanie czegokolwiek <lol>Mago pisze:Ja się na kociaczkach nie znam, ale sądzę, że będzie miał zarąbiste, króciutkie futerko. Jaki kolor! Przez tak krótkie futro pysio "inne".
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
No wiadomo, ale ta kremaczka jest jeszcze niczyja <lol>Bartolka pisze:Mój Gattulkowy kremak był doskonały od chwili narodzin <diabeł>Dorszka pisze:To akurat prawda, u niej i u drugiego bikusia doskonałe futerko, u niej dodatkowo bardzo gęste. Ale jak wszystkim Gattulowym kremakom, dużo czasu zajmie jej pokazywanie czegokolwiek <lol>Mago pisze:Ja się na kociaczkach nie znam, ale sądzę, że będzie miał zarąbiste, króciutkie futerko. Jaki kolor! Przez tak krótkie futro pysio "inne".