Magnus i Madox

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
offca

Re: Magnus

Post autor: offca »

Piękny wampirek <serce>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Fusiu pisze: Danusiu, serce mi rośnie jak słyszę o takich starszakach. Dokładam wszelkich starań aby i Fusiu dożył tak pięknego wieku. Dziękuję, to daje mi dużo siły, bo Fusiu rok temu był bardzo chory i nie wrócił już do formy od tamtej pory.
Fusiu kochana starzeją się wszyscy my ludzie i tak samo zwierzęta ale mimo pewnych problemów zdrowotnych przy dobrym zaopiekowaniu mogą przecież bardzo długo żyć :ok:
Jak poznałam mojego męża cała jego rodzina mówiła mi ,ze babcia na pewno nie dożyje do naszego ślubu taka jest bardzo chora ,a właśnie w lutym babcia skończyła już 102 lata mimo cukrzycy ,chorego serca itp <mrgreen>
<ok> <serce> za Fusia
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Jak już pisałam w wątku o półeczkach dla kotów..zdecydowałam się i ja na jedną dla Magnusa..

Wahałam się miedzy półką OKO:
http://szarydesign.pl/produkty/nowosc/oko-tak-tez-mozna

a legowiskiem naściennym z rozetą od Rufiego:
http://www.drapaki.pl/pl/legowiska/169- ... ciany.html

Już zamówiłam półkę OKO (dziś znalazłam, dziś zamówiłam.. czekam na przesyłkę <oops> ) ale skończy się na tym,że i tak zamówię obydwa <rotfl>
Becia, dzięki za opinię.. za twą poradą legowisko Rufiego jest następne w kolejce.

Cieszę się bardzo bo moje mieszkanie nie posiada parapetów.. a znalazłam miejsce na półkę wprost wyborne (tak mi się przynajmniej wydaje). Po montażu obzdjęciuję na pewno :D <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Bentley reklamuje własną, niebieską osobą <lol> tą półkę. Nie ma opcji, musi się spodobać <mrgreen> !
Awatar użytkownika
Zosiak

Post autor: Zosiak »

Ah - kolejna osoba dopiesci swojego kotka mebelkiem :-) Cudownie!
Niecierpliwie bede czekac na dostawe i foto-relacje :-)
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Miss_Monroe pisze:Bentley reklamuje własną, niebieską osobą <lol> tą półkę. Nie ma opcji, musi się spodobać <mrgreen> !

Miss Monroe, już jakiś czas temu na Twoim profilu to właśnie zdjęcia Bentleya na półeczce zainspirowały mnie do szukania czegoś i dla Magnusa. Najpierw byłam u stolarzy i na własną rękę chciałam coś wymyślić. Jednak po jakimś czasie stwierdziłam,że poszukam czegoś gotowego u nas na forum.. i w wątku o półkach mnie olśniło hehehe

Nie mogę się doczekać.. i zaczynam się zastanawiać czy Magnus- niezdarka się dostanie na półkę..

On uwielbia przesiadywać na ostatnim schodzie (na zdjęciu widać taką prostokątną lukę w rogu schodów), gdzie ma widok na cały duży pokój, ale żeby patrzeć na kuchnię zawsze się bardzo wychyla.. i wtedy wymyśliłam,że to będzie na pewno świetne miejsce na półkę.. takie przedłużenie tego schoda.

Obrazek

Widzicie już oczami wyobraźni tą polkę tam na ścianie?? Mam szczęście, bo własnie ją mierzyłam i ma 64 cm długości <gwiżdże> <gwiżdże>
Z tamtego miejsca i Magnus będzie "królem świata"... naprawdę się cieszę :)
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

O kolejny kotek będzie miał super półeczkę. Już się pewnie nie możesz doczekać. :-)
Awatar użytkownika
Betuś

Post autor: Betuś »

Co za fotka :haha: :haha: :haha:
A wydaje jakieś wampirowe dźwięki?

TAK, ja też już tam widzę półkę. Super pomysł.
Awatar użytkownika
Kathi

Post autor: Kathi »

a ja nie potrafię jej zobaczyć oczami :(((( bo wprost jestem zazdrosna <wsciekly> o to że wymyślilaś taki świetny pomysł na półke dla Magnusa! <ok> <tańczy>

W daaaalekiej przyszłości też zamierzam o półkach pomyśleć :-D

PS Żartowałam! <lol>

Świetna sprawa z półkami :ok: ! Na pewno Magnus <zakochana> bedzie na niej przesiadywał 24 godziny <mrgreen> :kwiatek:

Dla Magnusika :kotek: i za półkę <ok>
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

A ja już jestem ciekawa zdjęć z półką <mrgreen>
Zablokowany