Magnus i Madox
- offca
Re: Magnus
Piękny wampirek <serce>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Fusiu kochana starzeją się wszyscy my ludzie i tak samo zwierzęta ale mimo pewnych problemów zdrowotnych przy dobrym zaopiekowaniu mogą przecież bardzo długo żyćFusiu pisze: Danusiu, serce mi rośnie jak słyszę o takich starszakach. Dokładam wszelkich starań aby i Fusiu dożył tak pięknego wieku. Dziękuję, to daje mi dużo siły, bo Fusiu rok temu był bardzo chory i nie wrócił już do formy od tamtej pory.
Jak poznałam mojego męża cała jego rodzina mówiła mi ,ze babcia na pewno nie dożyje do naszego ślubu taka jest bardzo chora ,a właśnie w lutym babcia skończyła już 102 lata mimo cukrzycy ,chorego serca itp <mrgreen>
<ok> <serce> za Fusia
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Jak już pisałam w wątku o półeczkach dla kotów..zdecydowałam się i ja na jedną dla Magnusa..
Wahałam się miedzy półką OKO:
http://szarydesign.pl/produkty/nowosc/oko-tak-tez-mozna
a legowiskiem naściennym z rozetą od Rufiego:
http://www.drapaki.pl/pl/legowiska/169- ... ciany.html
Już zamówiłam półkę OKO (dziś znalazłam, dziś zamówiłam.. czekam na przesyłkę <oops> ) ale skończy się na tym,że i tak zamówię obydwa <rotfl>
Becia, dzięki za opinię.. za twą poradą legowisko Rufiego jest następne w kolejce.
Cieszę się bardzo bo moje mieszkanie nie posiada parapetów.. a znalazłam miejsce na półkę wprost wyborne (tak mi się przynajmniej wydaje). Po montażu obzdjęciuję na pewno
<gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
Wahałam się miedzy półką OKO:
http://szarydesign.pl/produkty/nowosc/oko-tak-tez-mozna
a legowiskiem naściennym z rozetą od Rufiego:
http://www.drapaki.pl/pl/legowiska/169- ... ciany.html
Już zamówiłam półkę OKO (dziś znalazłam, dziś zamówiłam.. czekam na przesyłkę <oops> ) ale skończy się na tym,że i tak zamówię obydwa <rotfl>
Becia, dzięki za opinię.. za twą poradą legowisko Rufiego jest następne w kolejce.
Cieszę się bardzo bo moje mieszkanie nie posiada parapetów.. a znalazłam miejsce na półkę wprost wyborne (tak mi się przynajmniej wydaje). Po montażu obzdjęciuję na pewno
- Miss_Monroe
- Moderator
Bentley reklamuje własną, niebieską osobą <lol> tą półkę. Nie ma opcji, musi się spodobać <mrgreen> !
- Zosiak
Ah - kolejna osoba dopiesci swojego kotka mebelkiem :-) Cudownie!
Niecierpliwie bede czekac na dostawe i foto-relacje :-)
Niecierpliwie bede czekac na dostawe i foto-relacje :-)
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Miss_Monroe pisze:Bentley reklamuje własną, niebieską osobą <lol> tą półkę. Nie ma opcji, musi się spodobać <mrgreen> !
Miss Monroe, już jakiś czas temu na Twoim profilu to właśnie zdjęcia Bentleya na półeczce zainspirowały mnie do szukania czegoś i dla Magnusa. Najpierw byłam u stolarzy i na własną rękę chciałam coś wymyślić. Jednak po jakimś czasie stwierdziłam,że poszukam czegoś gotowego u nas na forum.. i w wątku o półkach mnie olśniło hehehe
Nie mogę się doczekać.. i zaczynam się zastanawiać czy Magnus- niezdarka się dostanie na półkę..
On uwielbia przesiadywać na ostatnim schodzie (na zdjęciu widać taką prostokątną lukę w rogu schodów), gdzie ma widok na cały duży pokój, ale żeby patrzeć na kuchnię zawsze się bardzo wychyla.. i wtedy wymyśliłam,że to będzie na pewno świetne miejsce na półkę.. takie przedłużenie tego schoda.

Widzicie już oczami wyobraźni tą polkę tam na ścianie?? Mam szczęście, bo własnie ją mierzyłam i ma 64 cm długości <gwiżdże> <gwiżdże>
Z tamtego miejsca i Magnus będzie "królem świata"... naprawdę się cieszę
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
O kolejny kotek będzie miał super półeczkę. Już się pewnie nie możesz doczekać. :-)
- Betuś
Co za fotka
A wydaje jakieś wampirowe dźwięki?
TAK, ja też już tam widzę półkę. Super pomysł.
A wydaje jakieś wampirowe dźwięki?
TAK, ja też już tam widzę półkę. Super pomysł.
- Kathi
a ja nie potrafię jej zobaczyć oczami
bo wprost jestem zazdrosna <wsciekly> o to że wymyślilaś taki świetny pomysł na półke dla Magnusa! <ok> <tańczy>
W daaaalekiej przyszłości też zamierzam o półkach pomyśleć
PS Żartowałam! <lol>
Świetna sprawa z półkami
! Na pewno Magnus <zakochana> bedzie na niej przesiadywał 24 godziny <mrgreen>
Dla Magnusika
i za półkę <ok>
W daaaalekiej przyszłości też zamierzam o półkach pomyśleć
PS Żartowałam! <lol>
Świetna sprawa z półkami
Dla Magnusika
- Becia
- Agilisowy Rezydent