Ducati Szkrabek*PL vel Puchaty i Raja
- yamaha
- Genius Loci
Re: Dafne Szkrabek*PL :)
Swoja droga, Wielkanoc idzie, to i JAJKA sie pojawiaja....
- Hebe
- Kontakt:
Kurcze ANIA co za wieści...pomijając szybka zmianę płci :-) Gratuluję Kochana <zakochana> <zakochana> <zakochana> cudownie ,że się udało <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
co do małej/małego to ...no szok ;) aż zaczęłam Miję oglądać dziś dokładnie no ale jak to moje dziewczynki mówią jest pitutka bez dwóch zdań :-) zresztą patrząc na ten filmik to Mijka jak połowa Dafne,nie wiem czy to kwestia futerka ale jest zdecydowanie mniejsza. Najważniejsze żeby kociaki zdrowe były a do reszty się przyzwyczaisz
co do małej/małego to ...no szok ;) aż zaczęłam Miję oglądać dziś dokładnie no ale jak to moje dziewczynki mówią jest pitutka bez dwóch zdań :-) zresztą patrząc na ten filmik to Mijka jak połowa Dafne,nie wiem czy to kwestia futerka ale jest zdecydowanie mniejsza. Najważniejsze żeby kociaki zdrowe były a do reszty się przyzwyczaisz
- komunikacja24
Dzięki Gosiaczku...udało nam się za pierwszym podejściem,jak to się mówi <mrgreen>Hebe pisze:Kurcze ANIA co za wieści...pomijając szybka zmianę płci :-) Gratuluję Kochana <zakochana> <zakochana> <zakochana> cudownie ,że się udało <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
pitutka- <rotfl>
- komunikacja24
yamaha pisze:
Swoja droga, Wielkanoc idzie, to i JAJKA sie pojawiaja....
- Kathi
O matulu jakie wiesci! <shock>
Kotka jest KOTEM?! <lol>
Ale to i dobrze bo kocurki sa slodkie, miziaste i baaardzo kochane! <zakochana>
A szczerze powiedziawszy masz juz jedna kotke <serce> i teraz bedziesz miec kocurka
Gratuluje!
Kotka jest KOTEM?! <lol>
Ale to i dobrze bo kocurki sa slodkie, miziaste i baaardzo kochane! <zakochana>
A szczerze powiedziawszy masz juz jedna kotke <serce> i teraz bedziesz miec kocurka
Gratuluje!
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Czy udało Ci się odebrać pw?
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Gratuluję przede wszystkim Tobie <ok>
Hahaha, ale historia z kotkami, mam nadzieje, ze jeszcze nic nie zmajstrowali bo bedziesz potrzebowala
wiecej nowych imion <gwiżdże> Mieszanka kotków wybuchowa to i maluszki piekne by byly,
może nawet długowłose pręguski.
Przepraszam, ze pytam, ale na filmiku pregusek ciagle w szelkach, czy ona byla do nich przezwyczajona wczesniej?
Nie przeszkadzaja jej one? Wiem, ze wiekszosc kotow tego nie lubi, niektore sie panicznie boja (jak moja kicia)
To taka moja uwaga, moze te szelki ją dodatkowo stresują...?
glaski dla slicznej parki
Hahaha, ale historia z kotkami, mam nadzieje, ze jeszcze nic nie zmajstrowali bo bedziesz potrzebowala
wiecej nowych imion <gwiżdże> Mieszanka kotków wybuchowa to i maluszki piekne by byly,
może nawet długowłose pręguski.
Przepraszam, ze pytam, ale na filmiku pregusek ciagle w szelkach, czy ona byla do nich przezwyczajona wczesniej?
Nie przeszkadzaja jej one? Wiem, ze wiekszosc kotow tego nie lubi, niektore sie panicznie boja (jak moja kicia)
To taka moja uwaga, moze te szelki ją dodatkowo stresują...?
glaski dla slicznej parki
- Beate
- Agilisowy Rezydent
yamaha pisze:Dragqueen
Przepraszam.....
Ja też przepraszam ,ale to silniejsze odemnie <oops>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Gratulacje dla przyszłej mamy ! <tańczy>
... oraz dla posiadaczki pięknego pana kocura! <gwiżdże>
Co do imienia.. może Daemon? <diabeł> czytam Pamiętniki Wampirów i jakoś jestem pod wpływem tego imienia <lol>
P.S Yamaha! <rotfl> <rotfl>
... oraz dla posiadaczki pięknego pana kocura! <gwiżdże>
Co do imienia.. może Daemon? <diabeł> czytam Pamiętniki Wampirów i jakoś jestem pod wpływem tego imienia <lol>
P.S Yamaha! <rotfl> <rotfl>
- komunikacja24
Dzięki dziewczyny.....ciąża dla mnie jest zaskoczeniem ale i szczęściem.
Co do szelek,akurat byliśmy po wizycie u weta i jej zostawiłam na trochę,chciałam ją rzyzwyczaić i nawet bez problemów poszło,spała w nich i jakby nigdy nic.
Mam do Was WAŻNE pytanie,czy 5miesieczny kocurek moze juz "zmajstrować" kocięta.
Bo on co chwilę usiłuje z nią kopulować,ale nie wiem czy to są jedynie przymiarki na przyszłość czy juz "realne zagrożenie" <shock>
Odebrałam wiadość na pw.
Co do szelek,akurat byliśmy po wizycie u weta i jej zostawiłam na trochę,chciałam ją rzyzwyczaić i nawet bez problemów poszło,spała w nich i jakby nigdy nic.
Mam do Was WAŻNE pytanie,czy 5miesieczny kocurek moze juz "zmajstrować" kocięta.
Bo on co chwilę usiłuje z nią kopulować,ale nie wiem czy to są jedynie przymiarki na przyszłość czy juz "realne zagrożenie" <shock>
Odebrałam wiadość na pw.