Cleo i Dionysus...bo po co mieć jednego kota
- asiak
- Agilisowy Rezydent
- Bond
- Betuś
Re: Dionysus..bo po co miec jednego kota...
Jedzą z jednej michy
<shock>
Własnym oczom nie wierze. No super <hura> <hura> <hura>
Cudne zdjęcie. Nie mogę się napatrzec, na te pupki. Jedzą z jednej michy, ale na wszelki wypadek dupcie z daleka od siebie
Własnym oczom nie wierze. No super <hura> <hura> <hura>
Cudne zdjęcie. Nie mogę się napatrzec, na te pupki. Jedzą z jednej michy, ale na wszelki wypadek dupcie z daleka od siebie
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Bardzo optymistycznie to wygląda. Super, bardzo się cieszę 
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Cudny widok <tańczy>
Teraz to już z górki, zaraz będą razem spać
<serce>
Teraz to już z górki, zaraz będą razem spać
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Powiem tak, jedzą z jednej miski bo nie mają innej opcji, a szkoda że nie mają. Miło jest mieć swoją porcję na swoim talerzu i nie musieć jeść w nerwach, że dla mnie zabraknie. Ja wiem, że taki obrazek wygląda słodko, ale on tylko wygląda. Kotom na prawdę byłoby przyjemniej mieć swoje talerzyki. One oczywiście sprawdzą co ma kolega, bo może coś lepszego <lol> Dodatkowym atutem oddzielnych miseczek jest obserwacja kto ile zjadł.
- Bond
A skąd ten wniosek, że mają zupkę w jednej misce, hmm? Właśnie najdziwniejsze jest to, że mają wszystko razy dwa a miseczki z wodą w każdym pomieszczeniu :-) Nie mam pojęcia dlaczego jadły jednocześnie z tej samej..może to jak z dziećmi..najatrakcyjniejsza zabawka ta, która jest w rękach drugiegoMago pisze:Powiem tak, jedzą z jednej miski bo nie mają innej opcji, a szkoda że nie mają. Miło jest mieć swoją porcję na swoim talerzu i nie musieć jeść w nerwach, że dla mnie zabraknie. Ja wiem, że taki obrazek wygląda słodko, ale on tylko wygląda. Kotom na prawdę byłoby przyjemniej mieć swoje talerzyki. One oczywiście sprawdzą co ma kolega, bo może coś lepszego <lol> Dodatkowym atutem oddzielnych miseczek jest obserwacja kto ile zjadł.
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
A ze zdjęciaBond pisze:A skąd ten wniosek, że mają zupkę w jednej misce, hmm?Mago pisze:Powiem tak, jedzą z jednej miski bo nie mają innej opcji, a szkoda że nie mają. Miło jest mieć swoją porcję na swoim talerzu i nie musieć jeść w nerwach, że dla mnie zabraknie. Ja wiem, że taki obrazek wygląda słodko, ale on tylko wygląda. Kotom na prawdę byłoby przyjemniej mieć swoje talerzyki. One oczywiście sprawdzą co ma kolega, bo może coś lepszego <lol> Dodatkowym atutem oddzielnych miseczek jest obserwacja kto ile zjadł.
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ja z góry założyłam, że misek jest więcej, w końcu tutaj raczej większość z nas wie co i jak 
U nas też stoją obok dwie identyczne miski, z identyczną zawartością, a koty i tak często jedzą z jednej.
U nas też stoją obok dwie identyczne miski, z identyczną zawartością, a koty i tak często jedzą z jednej.
- Bond
A tam obok z pół metra misek, a w pokoju młodego drugie pół <tańczy>Mago pisze:A ze zdjęciaBond pisze:A skąd ten wniosek, że mają zupkę w jednej misce, hmm?Mago pisze:Powiem tak, jedzą z jednej miski bo nie mają innej opcji, a szkoda że nie mają. Miło jest mieć swoją porcję na swoim talerzu i nie musieć jeść w nerwach, że dla mnie zabraknie. Ja wiem, że taki obrazek wygląda słodko, ale on tylko wygląda. Kotom na prawdę byłoby przyjemniej mieć swoje talerzyki. One oczywiście sprawdzą co ma kolega, bo może coś lepszego <lol> Dodatkowym atutem oddzielnych miseczek jest obserwacja kto ile zjadł.