Kira - zieloonooka królewna
- Łatka
Re: Kira - zieloonooka królewna
Ona ma takie duże oczy czy to wytrzeszcz gałek ocznych???
Śliczne zielone ślepia <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Ty ją nazywasz szczurkiem u nas na Łatkę wołam szmatka <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Śliczne zielone ślepia <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Ty ją nazywasz szczurkiem u nas na Łatkę wołam szmatka <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
- Mion
Źrenice nie zawsze ma rozszerzone oczywiście, ale robię jej zdjęcia zwykle jak wracam z pracy (czyli o 19) i przy sztucznym świetle zawsze ma rozszerzone ;) Przy dziennym nie. Dziś spała mi całą noc na brzuchu, kochany maluch <serce>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Obłędne ma ta oczka <zakochana>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Pięknooka <zakochana> <zakochana>
- norka
- Agilisowy Rezydent
Mion...ja nie wiem jak Ty wyjedziesz z domu na ten weekend...jedno takie spojrzenie Kiry i rzucasz walizkami w kąt..... <lol>
- Molly
O rany jaka piękna <serce> <serce> A jakie oczyska ma olbrzymie , niesamowita 
- Izabela AD
No tak, ja też kochałabym te gałki ... <mrgreen>
- Mion
Wyjazd to była katorga, mimo że miałam opiekę dla Kiruni, to umierałam z tęsknoty
Czekałam tylko na mms-y i sms-y co tam u kota i nie mogłam się ani odrobinę zrelaksować...
- beev
Oj to nie wypoczelas
A Kira jak zachowywała się bez Was?
Mąż też chciał gdzieś wyjechać na weekend ale boję się zostawić Morisa samego, a syn tylko by go przychodził karmić a to chyba za mało
Mąż też chciał gdzieś wyjechać na weekend ale boję się zostawić Morisa samego, a syn tylko by go przychodził karmić a to chyba za mało
- Mion
Beev, Kircia była bardzo grzeczna, nic nie narozrabiała, była ufna w stosunku do mojej cioci, która przychodziła ją karmić i się z nią bawić (siedziała tak po 3h z nią)... Teoretycznie wszystko ok, ale mam wyrzuty sumienia, w końcu to jeszcze mały kociak... Z drugiej strony to pewnie jeden z ostatnich ładnych weekendów w tym roku, żal było nie skorzystać i nie jechać z TŻ...