Kahor Nagada*PL zwany Gacusiem
- ania1978
Re: Kahor Nagada*PL zwany Gacusiem
Bardziej bym go podejrzewała o to, że jest glonojadem, bo jak się przyssie do rąk, to każe się nosić i nosić <lol>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Jej.. Gaculek za niedługo będzie większy niż to jego akwarium <lol>
- ania1978
Fusiu pisze:Jej.. Gaculek za niedługo będzie większy niż to jego akwarium <lol>
Fusiu nie strasz
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Piękne TV ma Gacuś do podziwiania

- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Gaculkowi zdecydowanie brakuje jakiejś wygodnej sofy na wprost swojego TV, tak aby mógł podziwiać wodny świat z pierwszego rzędu <mrgreen> <mrgreen>
Cudny jest <zakochana>
Cudny jest <zakochana>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Gacusiu ten serial w twoim TV to ma pewnie więcej odcinków niż Dynastia <mrgreen>
oglądania na długie miesiące
fakt, wygodna kanapa bardzo by się przydała
oglądania na długie miesiące
fakt, wygodna kanapa bardzo by się przydała
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Co tu zajrzę, to od nowa zaczyna mi chodzić mi po głowie zainstalowanie akwarium w domu <mrgreen> I biały kot <oops>
- ania1978
<mrgreen> polecam wszystkim akwarium (im większe tym większa radocha dla kota i nie tylko <mrgreen> )no i oczywiście białego kota - pieszczocha też <lol> (wszystkie białe to ponoć pieszczochy <lol> )atomeria pisze:Co tu zajrzę, to od nowa zaczyna mi chodzić mi po głowie zainstalowanie akwarium w domu <mrgreen> I biały kot <oops>
a kanapa na przeciwko akwarium stoi i w dodatku wygodna, ale Gacula preferuje oglądanie oko w oko <lol> a ryby jak widzą jego paszczę oblizującą się przy szybie to całą ławicą podpływają i gapią się na niego <rotfl>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Agnieszko "prawie" białego czarnego kota już masz <lol>atomeria pisze:Co tu zajrzę, to od nowa zaczyna mi chodzić mi po głowie zainstalowanie akwarium w domu <mrgreen> I biały kot <oops>
a o akwarium to ja już myslę od dawna, ale takim mini z bojownikiem właśnie, tylko wcześniej muszę zacząć kończyć odświeżanie mieszkania
- ania1978
Yolla pisze:Agnieszko "prawie" białego czarnego kota już masz <lol>atomeria pisze:Co tu zajrzę, to od nowa zaczyna mi chodzić mi po głowie zainstalowanie akwarium w domu <mrgreen> I biały kot <oops>
a o akwarium to ja już myslę od dawna, ale takim mini z bojownikiem właśnie, tylko wcześniej muszę zacząć kończyć odświeżanie mieszkania
my też zaczynałyśmy od bojownika <lol> teraz mamy i bojownika i duże akwarium <mrgreen> tylko czekam aż TZ mnie z domu pogoni za te wszystkie wydatki na zwierzyniec <lol>