Piękne mam i tak nadzieję, że moi ulubieńcy znajda sie w kalenarzu nalepiej w wersji yin i yang - głosować mi na nich proszę <lol> jeszcze moge agitować co? <lol>
mimbla pisze:Igor to wredniak paskudny. Zapozował pięknie do zdjecia w poziomie dopiero teraz, a Renia już zamknęła listę przyjęć do kalendarza Kocielli 2011... No nic, zostawie sobie na przyszly rok <diabeł>
Do przyszłego roku to my już będziemy miały taką wprawę w foceniu, a nasze koty w pozowaniu, że będą się o nas biły największe wydawnictwa <lol>
A Igorek <serce> Te oczęta na pierwszym zdjęciu... Utonęłam w błękicie...
To było robione jeszcze przy dziennym świetle, tuż przy oknie. Na tym hamaczku zawsze ładnie wychodzi <lol>
Pozostałe już prawie po ciemku, z pomocą lampy. Bardzo fajna ta lampa [może producent mi zaplaci za reklamę <lol> ]
Chyba jeszcze można agitować, ale gdy Renia uruchomi ankietę, to już chyba ciszę wyborczą wprowadzimy <lol>
maga pisze:Piękne mam i tak nadzieję, że moi ulubieńcy znajda sie w kalenarzu nalepiej w wersji yin i yang - głosować mi na nich proszę <lol> jeszcze moge agitować co? <lol>