*Kostek*Sonia*Rominka*
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Re: *Kostek*Sonia*Rominka*
wykapany Dziadziuś <serce>
- anex
moje <serce> cudności!
<no dobra, "prawie" moje <mrgreen> >
Sonia - wow, co za okrąglak się z niej zrobił. A jeszcze taka młodziutka przecież, prawda?
Elsa, tylko kogoś mi brakuje na tych fotkach. Czy Wy nie macie czasem 3 kotów? <gwiżdże>
<no dobra, "prawie" moje <mrgreen> >
Sonia - wow, co za okrąglak się z niej zrobił. A jeszcze taka młodziutka przecież, prawda?
Elsa, tylko kogoś mi brakuje na tych fotkach. Czy Wy nie macie czasem 3 kotów? <gwiżdże>
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Rzeczywiście cały dziadek
choć tatuś tez piękny <serce> w ogole rude koty jakoś tak ostatnio bardziej mi sie podobają... <mrgreen> Dobrze ze to jeszcze nie czas na dokocenie, bo na chwile obecna ok 10 kolorów podoba mi sie najbardziej <lol>
Ps. O urodzie Twoich kotow to juz chyba wszystko zostało powiedziane
czasem jak sa nowe zdjęcia to wchodzę tu dwa-trzy razy pooglądać, wciąż nie moge zdecydować który to moj ulubiony <mrgreen>
Ps. O urodzie Twoich kotow to juz chyba wszystko zostało powiedziane
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Uwielbiam wyraz pysia Soni <serce> Identyczna jak dziadek <mrgreen>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Elsa, to nagrabiłaś sobie tymi fotkami Sońki <diabeł>
Wstawiaj czajnik bo wybieram się na Pomorze :-)
Jestem wielką fanka Dziadunia Harley'a <pokłon> <pokłon> <pokłon>
Wstawiaj czajnik bo wybieram się na Pomorze :-)
Jestem wielką fanka Dziadunia Harley'a <pokłon> <pokłon> <pokłon>
- elsa
Hej cioteczki!
Czemu ja mam tak mało czasu, co? Snu po 5 godzin, dzień i tak za krótki, i na forum mam permanentne zaległości...
Dziękujemy Ciotunie za Waszą uwagę i kocią atencję, Wy to jesteście po prostu klasa babeczki!
anex, nooo tak, rozglądam się dokoła i widzę 3 koty jak w pysk strzelił, na pewno zreflektuję się na dniach i zapoluję na Romcię...no z aparatem rzecz jasna <mrgreen>
Yolla, dawaj do mnie na herbatkę, mam smaczną, taką full wypas! <mrgreen> I dla kawoszy też się coś znajdzie, a i jednym i drugim i kotami chętnie poczęstuję! <mrgreen> Wprawdzie czajnik Sonia wzięła w swoje ręce, to znaczy, ten...w zęby <diabeł> ale działa, wodę gotuje i na gości czeka!
Zapraszam, daj tylko znać kiedy, cobyśmy futerka swoje wyczesały i ładnie się prezentowały <mrgreen>
Czemu ja mam tak mało czasu, co? Snu po 5 godzin, dzień i tak za krótki, i na forum mam permanentne zaległości...
Dziękujemy Ciotunie za Waszą uwagę i kocią atencję, Wy to jesteście po prostu klasa babeczki!
anex, nooo tak, rozglądam się dokoła i widzę 3 koty jak w pysk strzelił, na pewno zreflektuję się na dniach i zapoluję na Romcię...no z aparatem rzecz jasna <mrgreen>
Yolla, dawaj do mnie na herbatkę, mam smaczną, taką full wypas! <mrgreen> I dla kawoszy też się coś znajdzie, a i jednym i drugim i kotami chętnie poczęstuję! <mrgreen> Wprawdzie czajnik Sonia wzięła w swoje ręce, to znaczy, ten...w zęby <diabeł> ale działa, wodę gotuje i na gości czeka!
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Tylko kto to widział, żeby tak daleko mieszkać <hm>
- elsa
No właśnie ja nie wiem, że Wy pawie wszystkie wolicie na południu mieszkać, zamiast nad pięknym polskim morzem! 8-)
Szczerze zazdraszczam, jak podczytuję o Waszych spotkaniach <oops>
Szczerze zazdraszczam, jak podczytuję o Waszych spotkaniach <oops>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
No nieee, a ja znów nie widzę zdjęć

- Limonka
- Agilisowy Rezydent
MoniQ, powinnaś teraz widzieć- u mnie się wyświetlają, a wczoraj też nie widziałam.