- mnie się także "cielaczki" bardzo podobają,,,są cudne a oko "kremóweczki' oszałamiające, aż nierzeczywiste.....im dłużej na nie patrzę tym więcej kotków bym chciała, ale nie można mieć wszystkiego,ech.....
Dziękujemy wszystkim za odwiedziny i tyle miłych słów. Danusiu cielaki to pieszczotliwe określenie <lol> dla moich kotów. Cielaki są piękne mają świetne oczy. Chłopcy tak trochę mi je przypominają i z wyglądu ale najbardziej z charakteru (to takie cielaczki).
Więc cielaki dawno nie były na swoim ulubionym balkonowym wybiegu. Dzisiaj temeratura była już fajna więc dostały wychodne. Oj zapomniały moje sieritki ile tam się dzieje, ile tam odgłosów i innych bodźców. Ich wielkie oczy same o tym świadczą <lol> .
patrz na prawo, nie na lewo
Duży trochę się ociągał ale gdy Julka dała mu polarową bluzę od razu zajął strategiczne miejsce na drapaku.
<serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Rewelacyjne zdjęcia! A już Simon w polarku najzwyczajniej w świecie wymiata
Apsik z Bazylkiem to mają genialne oczyska. Jakie zaciekawione i czujne!
Normalnie DRUŻYNA A <tańczy>
Ale te cudne CIELACZKI <lol> mają u Ciebie dobrze no oczu nie mogę od chłopaków oderwać ,a mój pupil w tej bluzie jest tak słodko-śliczniasty no po prostu mnie zatkało od zachwytów