Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*
- Agnieszka7714
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Akcja łapania siuśków zakończyła się dzisiaj sukcesem. I to niestety tyle z pozytywów
Tami mimo, że od miesiąca miał mieszaną bezzbożówkę z RC Urinary HD, to wyniki moczu mu się pogorszyły. Kryształków mu przybyło zamiast ubyć. Mamy teraz całkowicie przejść na RC Urinary HD, nawet mokre kazała nam odstawić.
Brysi też wyszedł wynik nie za dobry, ma wysokie pH 7,5 i białko 100 mg/dl, ale przynajmniej u niej kryształki są pojedyncze. Niby mam dosypywać Brysi do jej jedzenia też tą karmę od Tamiego, ale sama nie wiem, czy to jest właściwe, skoro ona aż tak dużo kryształków nie ma tylko ph powinniśmy zbić. Nie wydaje mi się, żeby jej pomogło dosypywanie tej karmy, skoro Tamiemu przez miesiąc to nic nie dało
Tami mimo, że od miesiąca miał mieszaną bezzbożówkę z RC Urinary HD, to wyniki moczu mu się pogorszyły. Kryształków mu przybyło zamiast ubyć. Mamy teraz całkowicie przejść na RC Urinary HD, nawet mokre kazała nam odstawić.
Brysi też wyszedł wynik nie za dobry, ma wysokie pH 7,5 i białko 100 mg/dl, ale przynajmniej u niej kryształki są pojedyncze. Niby mam dosypywać Brysi do jej jedzenia też tą karmę od Tamiego, ale sama nie wiem, czy to jest właściwe, skoro ona aż tak dużo kryształków nie ma tylko ph powinniśmy zbić. Nie wydaje mi się, żeby jej pomogło dosypywanie tej karmy, skoro Tamiemu przez miesiąc to nic nie dało
- Ania_83
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Tak będę teraz robić. Szkoda, że od razu mu nie dawałam tylko tej karmy. Ale ja się pytałam miesiąc temu mojej wetki, czy mogę mieszać tą karmę z TOTW, to powiedziała, że mogę, stąd te mieszanie. Te mieszanie wynikło też z tego, że zastanawiałyśmy się co zrobić, żeby Tami schudnął. Normalnie bym się nie upierała przy tej bezzbożówce.
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt: