Na razie testuje betonit od wczoraj. Niestety na razie Indi się tylko pokręci, powącha, poprycha a potrzeby załatwia po staremu

Beciu, czy można go wrzucać do wc?Becia pisze:Ja od jakiegoś czasu kupuję żwirek Tigerino. Bardzo ładnie pachnie, pięknie się zbryla i, co dla mnie niezwykle ważne, nie pyli prawie wcale. Troszkę przy wsypywaniu do kuwety, ale myślę, że to normalne. Naprawdę polecam![]()
![]()
asiak pisze:Beciu, czy można go wrzucać do wc?Becia pisze:Ja od jakiegoś czasu kupuję żwirek Tigerino. Bardzo ładnie pachnie, pięknie się zbryla i, co dla mnie niezwykle ważne, nie pyli prawie wcale. Troszkę przy wsypywaniu do kuwety, ale myślę, że to normalne. Naprawdę polecam![]()
![]()
Noszę się z zamiarem spróbowania nowego żwirku. Pumpelki od samego początku mają cat'sa.
Zastanawiam się, czy Kacperek nie kicha od tego żwirku?
Ja mam ochotę spróbować w jednej kuwecie i zobaczyć, czy Kacperek będzie dalej kichałjasminka pisze:asiak pisze:Beciu, czy można go wrzucać do wc?Becia pisze:Ja od jakiegoś czasu kupuję żwirek Tigerino. Bardzo ładnie pachnie, pięknie się zbryla i, co dla mnie niezwykle ważne, nie pyli prawie wcale. Troszkę przy wsypywaniu do kuwety, ale myślę, że to normalne. Naprawdę polecam![]()
![]()
Noszę się z zamiarem spróbowania nowego żwirku. Pumpelki od samego początku mają cat'sa.
Zastanawiam się, czy Kacperek nie kicha od tego żwirku?
Asiu i ja używam nadal drewniany i raczej nie zmienię chyba......