Bentley - niebieski brytyjczyk

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Przebrnęłam przez wszystkie posty, uff było tego trochę. Lenko kochana współczuję alergii. Borykam się z tym samym problemem co ty już od wielu lat. Dobrze postawiona diagnoza, odpowiednie leczenie i można z tym żyć. Co do żwirku to u nas dobrze działa bentonit, silikonowego nie próbowałam.

Kryształki Bentusia pewnie szybciutko wyleczysz, najważniejsze że wróg znany i już zareagowaliście. U nas Frodo źle reaguje na pobieranie krwi. Warczy i bulgocze na weta jakby chciał go połknąć. Na szczęście z mężem dajemy radę go przytrzymać.

No i drapaczek...oj Bentlejku Tobie to się powodzi chłopie. ;-)) Fantastycznie się prezentuje na nim i super dopasowałaś oba do siebie. Chłopak ma cudowny plac zabaw.
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Drapak jest sliczny.
No i Bentley na nim taki dostojny <zakochana>
Awatar użytkownika
SHEszunia

Post autor: SHEszunia »

Drapakiem Bentleyek moze sie faktycznie pochwalic, sliczny jest, a samo futerko przeurocze. Pozazdroscic kotka tylko <serce>
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Bentley to nie tylko tester - ekspert, ale i lanser pierwsza klasa <serce> :kotek:
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Dziewczyny jesteście kochane, dziękuję za przemiłe słowa :-) . Bentley zachwycony i nie wiem, czy nie namówić męża, aby ta konstrukcja została <gwiżdże> . Rozdzielimy drapaki i drugi od Hakana wstawimy do sypialni, aby Bentley i tam mógł się wspinać i drapać :-)
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

ale piękna sesja drapakowa ... z Bentleyka będzie przystojny Pan kot ... <zakochana> pięknie rośnie ...
a co do drapaka to faktycznie zawsze go mało ... <lol> i chciałoby się więcej <lol>
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Świetna sesyjka i widać, że Bentleykowi bardzo się podoba. :kotek:

Trzymam kciuki za znalezienie złotego leku na alegrię :ok:
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Dziewczyny mam pytanie. Dziś coś mnie podkusiło i kupiłam Gerber "Moje pierwsze mięsko" Delikatny Indyk dla Bentley'a. Widziałam, że jest to co prawda w formie musu ale pomyślałam a niech tam! Kosztowało 3,5 i dałam pół słoiczka Bentley'owi i ten Jaśnie Pan Przeciwny Jedzeniu Nie Do Pogryzienia zjadł w takim tępie, że aż byłam w szoku <shock> ! Jest tam ponad 50% mięska z indyka (próbowałam <lol> !) i reszta to woda gotowana. Teraz moje pytanie <lol> , czy można dawać Gerbera czasami dla urozmaicenia diety?

Najlepsza historyjka. Stoję z tym Gerberem do kasy i taka młoda dziewczyna z małym dzieckiem zagląda mi do koszyka i mówi: ojej widzę, że nasze maluchy lubią to samo.
Ja na to, że pierwszy raz kupuję, a ta Pani mi odpowiada, że na pewno maluchowi zasmakuje i pyta się ile ma? To powiedziałam zgodnie z prawdą... że 9 miesięcy <lol>
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

Lenka, oczywiście że trzeba byc prawdomównym!!!! BRAWO

a moje chłopaki również filecikowe (zero musu, pasztetu, mielonek itp.) również od czasu do czasu gerberka zjedzą :)
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Przyszły do mnie kocie osłonki na kwiaty, madziulam2 baaardzo dziękuję za info o nich ;-))

Obrazek
Zablokowany