Effy pięknie wygląda w ubrankach, ale trzymam kciuki, żeby jak najszybciej zagoiła jej się ranka i mogła brykać na "golasa" <mrgreen>
Effy i Tori :)
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Effy i Tori :)
Jakie bezcenne widoki na drapaczku <zakochana> Cudnie dziewczynki sobie polegują :-)
Effy pięknie wygląda w ubrankach, ale trzymam kciuki, żeby jak najszybciej zagoiła jej się ranka i mogła brykać na "golasa" <mrgreen>
- Molly
Asiu masz rację, hi hi - może wcinać będzie więcej. Choć apetyt widzę poprawił się jej znacznie
A co do ubranek ma nowe, bo czarne stargała w strzępy. Dziury już widać na filmie do którego link podrzuciłam pod zdjęciami, a dziś to już całkiem masakra była - bałam się, że się nażre nitek i jeszcze większe jaja będą <strach>
A co do ubranek ma nowe, bo czarne stargała w strzępy. Dziury już widać na filmie do którego link podrzuciłam pod zdjęciami, a dziś to już całkiem masakra była - bałam się, że się nażre nitek i jeszcze większe jaja będą <strach>
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Dziewczyny boooskie!
Pozy na drapaku są odjazdowe!
A Effy w tym kubraczku bardzo dobrze wygląda
Za Bukę już teraz trzymam kciuki <ok>
Pozy na drapaku są odjazdowe!
A Effy w tym kubraczku bardzo dobrze wygląda
Za Bukę już teraz trzymam kciuki <ok>
- aneby
Słodko sobie śpią razem <zakochana>
U mnie raczej nie ma szans na taki widok <hm>
U mnie raczej nie ma szans na taki widok <hm>
- Agnes
Molly, tymi drapakowymi zdjęciami to przebiłaś wszystko
CUDOWNIE ze jest taka relacja między nimi <serce> Effik w kubraczku, jak zwykle wygląda b. twarzowo <zakochana> głaski dla dziewczyn
x2
- Miss_Monroe
- Moderator
Jaka miłość w rynnie <zakochana> <zakochana> . Koteczki są przeurocze <serce> <serce>
- Molly
Dzięki dziewczyny za miłe słowa, ja też się cieszę, że dziewczyny mi się dogadały, choć zdjęcia nie kryją wcale tego, kto dominuje u nas w domu <lol>
Wczoraj zrobiłam zamówienie na zabezpieczenia do okien, witaminy na lepsze futerko i parę pierdółek plus zabawki, choć nie wiem czy coś przebije zagadkowe pudełko, które im TŻ zrobił <lol> Atrakcja od ponad 3 tygodni <mrgreen>
Wczoraj zrobiłam zamówienie na zabezpieczenia do okien, witaminy na lepsze futerko i parę pierdółek plus zabawki, choć nie wiem czy coś przebije zagadkowe pudełko, które im TŻ zrobił <lol> Atrakcja od ponad 3 tygodni <mrgreen>
- yamaha
- Genius Loci
Pieknie sie dogaduja te Twoje dziewczyny ! <zakochana>
Effika wole w czerni, no ale przeciez od czasu do czasu troche koloru trzeba. W koncu jest WIOSNA <tańczy>
Effika wole w czerni, no ale przeciez od czasu do czasu troche koloru trzeba. W koncu jest WIOSNA <tańczy>
- ania1978
super zdjęcia na drapaczku Molly <ok> Effy kubraczkowa <zakochana> no i oczywiście <ok> za Czarnulkę
i mam jeszczepytanie; czy dziewczyny chętnie korzystają z karmniczka. mam na myśli tą górną część czy nie tracą czasu na zabawę i jedzą z dolnej miski?
- Molly
Aniu ja im nie daję na górną część nic - bo Effy ma za niską wagę moim zdaniem więc staram się ułatwiać, a nie utrudniać dostęp do jedzonka, a Buka jest młoda i wciąż rośnie, więc też niech ma żarełko pod nosem - poza tym ona gotowa roznieść miskę na strzępy jak coś jej się nie uda
. Miska czeka na czasy, gdy kotom ni grama więcej nie trzeba będzie, wtedy w ramach gimnastyki będą sobie zdobywać jedzonko w nieco bardziej skomplikowany sposób
Ogólnie uwielbiają miskę i złoszczą się jak zabieram do mycia.
Yamaha - ja też wolę ją w czerni, szukałam czarnych getrów, albo czerwonych <serce> <serce> , ale miałam mało czasu na zakupy, a mina pani w sklepie była bezcenna jak wyjaśniłam czego i w jakim celu szukam, więc jak znalazła mi to czego potrzebuję - olałam kolor, kupiłam i jest
Między nami mówiąc - nie lubię zielonych ubrań
Nawet wiosną (za oknem mam regularną zimę z kupą śniegu - z naciskiem na kupę <zły> )
Yamaha - ja też wolę ją w czerni, szukałam czarnych getrów, albo czerwonych <serce> <serce> , ale miałam mało czasu na zakupy, a mina pani w sklepie była bezcenna jak wyjaśniłam czego i w jakim celu szukam, więc jak znalazła mi to czego potrzebuję - olałam kolor, kupiłam i jest
Między nami mówiąc - nie lubię zielonych ubrań