On niedługo Cię przerośnie <lol>
Don Diego Luna-Gatto*PL
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Re: Don Diego Luna-Gatto*PL
Super wyglądacie
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Dzięki dziewczyny
No rośnie mi miś coraz bardziej ,to już nie kociak tylko nastolatek he he i robi się coraz bardziej samolubny , jak mu czegoś nie pozwalam to głośno pokazuje mi co o tym myśli <lol> ale nie mogę narzekać bo mnie słucha ,choć nie zawsze mu to pasuje <wsciekly>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
jaka fajna sweet focia. Fado a ja Cie jeszcze pamiętam rudą i z grzywką z avatarka z Lilli, czy może mi się coś pokręciło?
- fado123
- Agilisowy Rezydent
nie nic Ci się nie pokręciło doskonale pamiętasz tak właśnie było , ale na wesele zapuszczałam i grzywkę też musiałam ,ale już niedługo lecę do fryzjera i się obcinam jupi <mrgreen>
- fado123
- Agilisowy Rezydent

Rany dziewczyny Don się czegoś wystraszył chyba wiertarki u sąsiadów ,siedział przez kilka godzin pod meblami ,teraz wyszedł i boi się iść do sypialni i przedpokoju ,mam nadzieje że mu szybko przejdzie bo jutro wieczorem wyjeżdżamy fakt wracamy w niedziele ,będzie do niego zaglądać moja przyjaciółka ,ale większość dnia i noce będzie sam ,czy nie nasili mu się ten strach? pierwszy raz tak ma wcześniej też były hałasy jak się wprowadzali i nic się nie działo
- oleena
DD pozuje do selfie jak profesjonalista <mrgreen> No i te 4,5 kg żywej wagi to naprawdę szacun <pokłon>
Co do przestrachu to nic nie jestem w stanie doradzić <hm> Mogę Cię jedynie pocieszyć, że mój Gordon jest taki strachliwy, że nawet jak któreś z nas wykona jakiś nieoczekiwany ruch to od razu zwiewa gdzie pieprz rośnie nie mówiąc już o tym, że nasłuchuje i skrada się gdy tylko coś stuknie u sąsiadów. Z tego co pamiętam to początkowo taki nie był i nie mam pojęcia z czego wynika takie zachowanie.
Co do przestrachu to nic nie jestem w stanie doradzić <hm> Mogę Cię jedynie pocieszyć, że mój Gordon jest taki strachliwy, że nawet jak któreś z nas wykona jakiś nieoczekiwany ruch to od razu zwiewa gdzie pieprz rośnie nie mówiąc już o tym, że nasłuchuje i skrada się gdy tylko coś stuknie u sąsiadów. Z tego co pamiętam to początkowo taki nie był i nie mam pojęcia z czego wynika takie zachowanie.
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ups <oops> Byłam pewna że już się publicznie pozachwycałam Waszymi wspólnymi zdjęciami, a okazuje się, że zachwyciłam się jedynie wewnętrznie... 
Pięknie razem wyglądacie <zakochana> Mąż ma pewnie dylemat, o kogo być bardziej zazdrosnym
Pięknie razem wyglądacie <zakochana> Mąż ma pewnie dylemat, o kogo być bardziej zazdrosnym
- fado123
- Agilisowy Rezydent
MoniQ pisze:Ups <oops> Byłam pewna że już się publicznie pozachwycałam Waszymi wspólnymi zdjęciami, a okazuje się, że zachwyciłam się jedynie wewnętrznie...
- sandra
- Agilisowy Rezydent
O mamo <serce> Cudnie wyglądacie, super fotka <zakochana> Ale on juz duzy i okrąglutki! Taka główka sliczna puciata <serce> Kochany slodki Dieguś <zakochana>
Maz na pewno sie przyzwyczai, moj juz przywykł do tego, ze Filipek jest w domu najważniejszy <lol> A co to bedzie jak sie Nanek wprowadzi <lol>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Tak mój też już przywykł , ale Twojemu to współczuje dwa wspaniałe koteczki och zazdroszczę Tobie , a mój miś rośnie i pięknie jest okrągły nie umiem przejść obok niego obojętnie zawsze muszę go cmoknąć ;)sandra pisze:O mamo <serce> Cudnie wyglądacie, super fotka <zakochana> Ale on juz duzy i okrąglutki! Taka główka sliczna puciata <serce> Kochany slodki Dieguś <zakochana>
Maz na pewno sie przyzwyczai, moj juz przywykł do tego, ze Filipek jest w domu najważniejszy <lol> A co to bedzie jak sie Nanek wprowadzi <lol>