Don Diego Luna-Gatto*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Re: Don Diego Luna-Gatto*PL

Post autor: Beate »

Super wyglądacie :ok:
On niedługo Cię przerośnie <lol>
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Post autor: fado123 »

Dzięki dziewczyny :kiss: No rośnie mi miś coraz bardziej ,to już nie kociak tylko nastolatek he he i robi się coraz bardziej samolubny , jak mu czegoś nie pozwalam to głośno pokazuje mi co o tym myśli <lol> ale nie mogę narzekać bo mnie słucha ,choć nie zawsze mu to pasuje <wsciekly>
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

jaka fajna sweet focia. Fado a ja Cie jeszcze pamiętam rudą i z grzywką z avatarka z Lilli, czy może mi się coś pokręciło?
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

nie nic Ci się nie pokręciło doskonale pamiętasz tak właśnie było , ale na wesele zapuszczałam i grzywkę też musiałam ,ale już niedługo lecę do fryzjera i się obcinam jupi <mrgreen>
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Obrazek
Rany dziewczyny Don się czegoś wystraszył chyba wiertarki u sąsiadów ,siedział przez kilka godzin pod meblami ,teraz wyszedł i boi się iść do sypialni i przedpokoju ,mam nadzieje że mu szybko przejdzie bo jutro wieczorem wyjeżdżamy fakt wracamy w niedziele ,będzie do niego zaglądać moja przyjaciółka ,ale większość dnia i noce będzie sam ,czy nie nasili mu się ten strach? pierwszy raz tak ma wcześniej też były hałasy jak się wprowadzali i nic się nie działo
Awatar użytkownika
oleena

Post autor: oleena »

DD pozuje do selfie jak profesjonalista <mrgreen> No i te 4,5 kg żywej wagi to naprawdę szacun <pokłon>

Co do przestrachu to nic nie jestem w stanie doradzić <hm> Mogę Cię jedynie pocieszyć, że mój Gordon jest taki strachliwy, że nawet jak któreś z nas wykona jakiś nieoczekiwany ruch to od razu zwiewa gdzie pieprz rośnie nie mówiąc już o tym, że nasłuchuje i skrada się gdy tylko coś stuknie u sąsiadów. Z tego co pamiętam to początkowo taki nie był i nie mam pojęcia z czego wynika takie zachowanie.
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Ups <oops> Byłam pewna że już się publicznie pozachwycałam Waszymi wspólnymi zdjęciami, a okazuje się, że zachwyciłam się jedynie wewnętrznie... :D
Pięknie razem wyglądacie <zakochana> Mąż ma pewnie dylemat, o kogo być bardziej zazdrosnym :D
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

MoniQ pisze:Ups <oops> Byłam pewna że już się publicznie pozachwycałam Waszymi wspólnymi zdjęciami, a okazuje się, że zachwyciłam się jedynie wewnętrznie... :D
Pięknie razem wyglądacie <zakochana> Mąż ma pewnie dylemat, o kogo być bardziej zazdrosnym :D
:kiss:
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Post autor: sandra »

fado123 pisze:
Obrazek
O mamo <serce> Cudnie wyglądacie, super fotka <zakochana> Ale on juz duzy i okrąglutki! Taka główka sliczna puciata <serce> Kochany slodki Dieguś <zakochana> :kotek:

Maz na pewno sie przyzwyczai, moj juz przywykł do tego, ze Filipek jest w domu najważniejszy <lol> A co to bedzie jak sie Nanek wprowadzi <lol>
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

sandra pisze:
fado123 pisze:
Obrazek
O mamo <serce> Cudnie wyglądacie, super fotka <zakochana> Ale on juz duzy i okrąglutki! Taka główka sliczna puciata <serce> Kochany slodki Dieguś <zakochana> :kotek:

Maz na pewno sie przyzwyczai, moj juz przywykł do tego, ze Filipek jest w domu najważniejszy <lol> A co to bedzie jak sie Nanek wprowadzi <lol>
Tak mój też już przywykł , ale Twojemu to współczuje dwa wspaniałe koteczki och zazdroszczę Tobie , a mój miś rośnie i pięknie jest okrągły nie umiem przejść obok niego obojętnie zawsze muszę go cmoknąć ;)
Zablokowany